شناسهٔ خبر: 3694972 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

دور جدید مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا طی روزهای آینده برگزار می‌شود

وزارت خارجه آمریکا، روز گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه این کشور پنجشنبه سرپرستی هیات آمریکایی را در سفر به ژنو برای برگزاری مذاکرات با مقام‌های ایرانی درباره برنامه هسته‌ای تهران بر عهده خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

نمایندگان هسته‌ای ایران و آمریکا طی روزهای آینده در ژنو گرد هم می‌آیند تا مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای تهران را ادامه دهند.

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، وزارت خارجه آمریکا، روز گذشته - چهارشنبه- در بیانیه‌ای اعلام کرد که «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه این کشور پنجشنبه سرپرستی هیات آمریکایی را در سفر به ژنو برای برگزاری مذاکرات با مقام‌های ایرانی درباره برنامه هسته‌ای تهران بر عهده خواهد داشت.

این دور جدید از مذاکرات هسته‌ای در حالی برگزار می‌شود که تنها شش هفته به موعد تعیین شده برای توافق سیاسی، مانده است.

«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران، بارها با «جان کری» همتای آمریکایی خود با محور بحث درباره پرونده هسته‌ای تهران، دیدار کرده است.

برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که وزرای خارجه دو کشور یکشنبه و دوشنبه آینده در ژنو دیدار می‌کنند.

همچنان اختلاف‌های چشمگیری بین ایران و اعضای گروه ۱+۵ (آمریکا، روسیه، فرانسه، چین، انگلیس و آلمان) در ارتباط با برنامه هسته‌ای تهران وجود دارد.