برای خنثی کردن "عوارض آلودگی هوا" این خوراکیها را مصرف کنید
صاحبخبر - سلامت نیوز: با توجه به اثرات بسیار مخرب آلودگی هوا بر سلامتی تمامی افراد، رعایت برخی تدابیر و دستورالعمل میتواند از میزان اثرات منفی آلودگی هوا بکاهد؛ در این مطلب به برخی از تدابیر "طب سنتی" برای کاهش و خنثی شدن اثرات منفی و ضایعات آلودگی هوا اشاره شده است. به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم؛ تهران این روزها در بدترین شرایط آلودگی هوا قرار دارد و حتی برخی از نقاط عدد شاخص آلودگی هوا 177 را تجربه کردند. اما با توجه به اثرات بسیار مخرب آلودگی هوا بر سلامتی تمامی افراد، رعایت برخی تدابیر و دستورالعمل میتواند از میزان اثرات منفی آلودگی هوا بکاهد. در ادامه به برخی از تدابیر "طب سنتی" برای کاهش و خنثی شدن اثرات منفی و ضایعات آلودگی هوا اشاره شده است: ـ از مصرف غذای غلیظ و دیرهضمی مانند فست فودها، سرخ کردنیها، حلیم، کلهپاچه، ماکارونی، لازانیا، قارچ، الویه، مود غذایی کنسروی و صنعتی و ... پرهیز کنید. ـ بهترین غذاها در این شرایط، خورشت، سوپ یا آشهای پر سبزی حاوی جو، کدو مسما یا حلوایی، هویج، شلغم، اسفناج، کمی جعفری، گشنیز، پیاز و... است. ـ از انواع سبزیهای تاره استفاده کنید البته مصرف آنها در حدی باشد که منجر به نفخ نشود. ـ از بین نوشیدنیها، آب سیب شیرین، شربت لیموترش با عسل و گلاب، شیر محلی گرم همراه با عسل و گردو جزو بهترین گزینهها هستند همچنین سکنحبین، دمنوش "به" یا گلسرخ، ماءالشعیر طبی نیز مفیدند. ـ در بین میوهها، لیمو شیرین، انار شیرین، سیب شیرین و نارگیل را مصرف کنید. ـ در وعده صبحانه میتوانید کره و عسل یا مرباهای سیب، به و انجیر یا تخم مرغ عسلی میل کنید. ـ از آب نارنج یا لیموترش تازه روی غذا و سالاد خود استفاده کنید. 5 توصیه غیرغذایی ـ زود خوابیدن در هنگام شب ـ چند کاسه سرکه یا پیاز و نارنج چهارقاچ در برخی نقاط خانه قرار دهید ـ استفاده از دستگاه بخور در محیط داخلی خانه ـ پرهیز از تردد غیرضروری در محیط بیرون از خانه یا اداره ـ اجتناب جدی از فعالیت بدنی شدید و ورزش∎
نظر شما