شناسهٔ خبر: 36540730 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در نشستی مطرح شد

بخش ویژه خبری دانشگاه سمنان در صدا و سیمای استان راه‌اندازی می‌شود

نشست هم اندیشی راه‌اندازی بخش ویژه خبری دانشگاه سمنان با حضور مدیر کل صدا و سیمای مرکز استان، رئیس دانشگاه و نمایندگان دانشگاه‌های استان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست هم اندیشی راه اندازی بخش ویژه خبری دانشگاه با حضور مدیر کل صدا و سیمای مرکز سمنان، رئیس دانشگاه سمنان، معاونت اطلاعات و اخبار صدا و سیما و نیز نمایندگان دانشگاه‌های استان به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد.

رئیس دانشگاه سمنان در این نشست با اشاره به محدود بودن زمان مجموعه‌های خبری صدا و سیما و از سویی دیگر با توجه به اهمیت موضوع علم و فناوری خواستار ایجاد یک باکس خبری مستقل با موضوع دانشگاه‌ها شد.

مسعود نصیری با بیان اینکه یک دهم جمعیت استان را دانشجویان تشکیل می‌دهند گفت:: حجم بالای جمعیت دانشجویی و فعالیت دانشگاه‌های مختلف در استان ضرورت ایجاد بسته ویژه خبری دانشگاه را برای انعکاس دستاورد‌های مختلف علمی دانشگاهیان استان دوچندان می‌کند.

وی افزود: انعکاس دستاورد‌ها، اختراعات و یافته‌های علمی دانشگاهیان باعث آشنایی قشر‌های مختلف جامعه از جمله صنایع استان با این دستاورد‌ها می‌شوند و می‌تواند در حل مشکلات آن‌ها مؤثر باشد.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز سمنان نیز در این نشست بر داشتن علم روابط عمومی برای فعالان این بخش از دانشگاه‌ها تأکید کرد و گفت: تولید خبر در روابط عمومی‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا با پرورش سوژه‌ها و ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها به سوژه سازی برای فعالان رسانه‌ای کمک می‌کند.

حجت الاسلام مصطفی توکلیان با بیان اینکه صدا و سیما، روابط عمومی دستگاه‌ها و دانشگاه‌ها نیست افزود: روابط عمومی دانشگاه‌ها باید این قابلیت را داشته باشند تا پتانسیل‌های موجود را به گونه‌ای پرورش دهد و با تولید خبر خوب دستاورد‌های علمی را منعکس نمایند تا در جهت هدف تعیین شده حرکت و مورد استفاده دستگاه‌های مختلف و باعث حل مسائل و مشکلات موجود در جامعه شود.

معاون اطلاعات و اخبار صدا و سیمای مرکز سمنان نیز با اشاره به پخش اخبار استان از شش بخش خبری صدا و سیما گفت:: از پیشنهاد ایجاد بسته خبری دانشگاه استقبال می‌کنیم و عملیاتی شدن این موضوع همکاری مداوم دانشگاه‌ها با معاونت اطلاعات و اخبار را می‌طلبد.

شهاب سلیمانی با بیان اینکه امکانات صدا و سیما در پوشش اخبار دانشگاه‌های سطح استان محدود است افزود: در این زمینه روابط عمومی‌ها باید با تجهیز واحد خود به ما کمک کنند و این آمادگی در صداوسیما برای آموزش افراد معرفی شده نیز وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه هر فعالیتی که رسانه‌ای نشود گویی انجام نشده است تصریح کرد: یکی از سیاست‌های ما با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب انعکاس دستاورد‌ها، نوآوری‌ها و تولید محصولات شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری است.

حقیقی اصل رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه صدا و سیما پل ارتباطی دانشگاه و جامعه است گفت:: ایجاد این بسته خبری ظرفیت خوبی برای انعکاس دستارود‌های علمی واحد‌های فناور و آگاهی مردم از تولیدات دانش بنیان است.

فرشاد ورامینیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیالی دانشگاه سمنان هم گفت: انعکاس فعالیت‌ها و دستاورد‌های دانشگاهیان باعث افزایش انگیزه و افزایش کمی و کیفی فعالیت‌های آنان نیز می‌شود.

فرزین یغمایی معاون اداری مالی دانشگاه سمنان با بیان اینکه دانشگاه‌ها می‌توانند از این پتانسیل برای معرفی توانمندی‌های خود استفاده کنند گفت: دانشگاه‌ها در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی، ورزشی و .. پتانسیل خوبی برای تولید خبر هستند.

نقدی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای، خروجی برگزاری میزگرد‌های علمی با موضوعات مختلف می‌تواند به رفع مشکلات جامعه کمک کند و باید از ظرفیت افراد شاخص و اساتید مطرح در سطح ملی و بین المللی در این زمینه کمک گرفت.

علی ضیغمی رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه سمنان نیز در این نشست ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین در جلسه به تشریح پیشنهاد دانشگاه سمنان در خصوص راه اندازی بخش خبر دانشگاه در صدا وسیما پرداخت و بر ضرورت راه اندازی این باکس خبری در بخش‌های مختلف خبری حداقل به صورت هفته‌ای یک بار تأکید و آمادگی روابط عمومی دانشگاه سمنان جهت تولید اخبار مرتبط در این حوزه را اعلام نمود.

خانم مهدیان و آقای زمانی مدیران روابط عمومی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان سمنان و شاهرود نیز با اشاره به اینکه تولید محتوای سلامت می‌تواند به افزایش سطح سلامت جامعه کمک و در تغییر سبک زندگی مردم برای کمک به کنترل بیماری‌هایی از قبیل: دیابت، فشار خون، اعتیاد و ... موثر باشد.

آقاجانی رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود نیز در این جلسه گفت: باید برای معرفی دانشگاه‌ها و ظرفیت‌های آن‌ها زمان بیشتری صرف شود و انعکاس توانمندی‌های دانشجویان در زمینه‌های مختلف بسیار مهم و ضروری است.

انعکاس دستاورد‌های علمی و مقالات به زبان ساده و قابل فهم برای عموم مردم هم به عنوان مزیت دیگر ایجاد بسته اخبار دانشگاه از سوی کلاهی مدیر روابط عمومی دانشگاه دامغان مطرح شد.

نظر شما