به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی میلانی که از چهار سالگی به بریتانیا مهاجرت کرده امیدوار است تاریخ را برعکس کند. میلانی به اسکاینیوز گفت: «از نگاه خودم، این همه هیجانزدگی و اینکه این همه انرژی برای این مبارزه (انتخاباتی) دارم تا حدی به این علت است که آیا نظام مردمسالاری ما ظرفیت آن را دارد که که به یک جوان طبقه کارگر، یک آدم عادی، اجازه دهد یک نخستوزیر را کنار بزند؟» او گفت اولین باری که قرار بود در مقابل جانسون قرار گیرد صرفا میخواسته تجربه جدیدی بیاموزد نه اینکه واقعا به دنبال گرفتن صندلی نخستوزیری باشد. میلانی گفت با در نظر گرفتن نصف شدن آرای جانسون در انتخابات سال ۲۰۱۷ و تقویت جایگاه حزب کارگر، او اکنون به این موضوع فکر میکند.
اتحادیه اروپا درخواست دولت جانسون را برای برگزاری گفتگو درباره خروج این کشور از این اتحادیه رد کرده است. این در حالی است که جانسون مصمم به خروج از اتحادیه در تاریخ ۳۱ اکتبر با وجود احتمال عدم توافق با اتحادیه است.
کمیسیون اروپا گفته است پیشنهادهای جدید جانسون هیچ زمینهای برای نهایی کردن یک توافق فراهم نمیکند. اسکاینیوز در ادامه با طرح این پرسش که احتمال شکست جانسون در انتخابات بعدی چقدر است، توضیح داد بر اساس یک تحلیل، «محافظهکاران احتمالا در قدرت میمانند.»
این گزارش افزود برخی نظرسنجیها نیز تحلیل فوق را تایید میکنند که جانسون نسبت به جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر، از جایگاه بالاتری در «سطح محلی و کشوری» برخوردار است.
تغییرات جمعیتی و سرعت تنوع در بافت جمعیتی دانشجویان وخانوادههای جوان به ضرر جانسون است. به نوشته این شبکه، جمعیت سفیدپوست بریتانیا طی یک دهه اخیر، کاهش۱۶ درصدی داشته و از نظر تنوع قومیتی، سرعت این تغییر بالاست.
خبرنگار شبکه اسکاینیوز در گزارش خود گفت در منطقه آکسبریج که حوزه انتخاباتی میلانی است، دیدگاهها نسبت به جانسون مختلف بود.
زمانی که این خبرنگار تنها کلمه نخستوزیر را بر زبان آورده، خانمی با فریاد گفته است: «دیگه این اسم رو جلوی من نیار، این آشغال کثافت.»
برخی از طرفداران حزب کارگر نسبت به محافظهکاران ابراز «انزجار» کرده و یکی از زنان مصاحبهشونده به اسکاینیوز گفته دختر ششسالهاش در مورد جانسون گفته«آقای احمق، با این موهاش».
میلانی اخیرا به روزنامه فایننشال تایمز گفته بود: « اگرچه صحبتی در مورد پیروزی حزب کارگر نیست، اما صحبت سر زمان آن است.»
∎
نظر شما