شناسهٔ خبر: 34896685 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

محاصره بیش از پنج هزار تروریست در حماه؛ تروریست‌ها بر سر دو راهی «تسلیم یا مرگ»

ارتش سوریه با آزاد سازی شهر راهبردی خان شیخون در استان ادلب توانست بیش از پنج هزار تروریست در شمال استان حماه را در محاصره خود قرار دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ارتش سوریه روز گذشته (پنجشنبه) موفق شد کنترل شهر راهبردی «خان شیخون» واقع در ریف جنوبی ادلب را به دست بگیرد.

منابع آگاه به خبرگزاری اسپوتنیک گفتند که پس از تسلط ارتش سوریه بر خان شیخون، بیش از پنج هزار تروریست در ریف شمالی حماه و در منطقه‌ای به مساحت 207 کیلومتر مربع محاصره شدند.

این منطقه بین شهرها و شهرک‌های «اللطامنة»، «کفرزیتا»، «لطمین»، «الصیاد»، «مورک»، «معرکبة» و «اللحایا» واقع شده است.


نقشه آرشیوی؛ اندازه بزرگتر اینجا

«علی مقصود» کارشناس نظامی و سرهنگ بازنشسته ارتش سوریه درباره این تحول مهم گفت: «مسیر به روی این افراد مسلح قطع شده و در اللطامنه، لطمین و کفرزیتا محاصره شدند... دیگر نمی‌توانند مصالحه را رد کنند... به همین دلیل خواهیم دید که تروریست‌های حاضر در ریف‌های شمالی و شمال غربی حماه، با هماهنگی ترکیه و روسیه وارد روند مصالحه خواهند شد».

وی تأکید کرد، پس از محاصره خان شیخون توسط ارتش سوریه، تروریست‌ها به صورت دسته جمعی به عمق استان ادلب و مرزهای ترکیه فرار کردند. ترکیه نیز اجازه داد که تروریست‌های خارجی به عمق این استان فرار کنند تا بتواند آنان را به کشورهایی که به آن تعلق دارند، بازگراند و از کشورهای اروپایی، باج‌خواهی کند.

این سرهنگ بازنشسته بر این باور است که پست دیدبانی «مورک» که متعلق به ترکیه است و در این منطقه واقع شده، به صورت نمادین و برای حفظ آبروی ترکیه به عنوان یک طرف ضامن در روند «آستانه» باقی خواهد ماند.

مقصود تصریح کرد که این پست دیدبانی در محاصره ارتش سوریه قرار دارد و از همه طرف محاصره شده است؛ لذا «در علم نظامی، محاصره گروه‌های مسلح در ریف شمالی و شمال غربی حماه بدین معناست که چاره‌ای جز تسلیم یا کشته شدن ندارند».

وی خاطر نشان کرد که تحولات میدانی جنوب ادلب، حصول «معاهدات بین‌المللی را تسریع می‌بخشد که بر اساس آن، حضور تروریستی در ادلب و شرق فرات پایان می‌یابد و فرآیند سیاسی آغاز خواهد شد که واشنگتن و آنکارا در آن نقشی را بر عهده خواهند داشت».

این کارشناس در پایان خاطر نشان کرد، تکمیل محاصره خان شیخون و ریف شمالی حماه باعث شد که ساکنان «معره النعمان» و «سراقب» اعلام کنند که مصالحه را می‌پذیرند و متعهد شدند که تروریست‌ها را از این دو شهر بیرون برانند و ساکنان شهر ادلب نیز تصویر «أبو محمد الجولانی» سرکرده گروه تروریستی «جبهه النصره» را به آتش کشیدند.

عملیات در جنوب استان ادلب و شمال استان حماه که دروازه ورود به عملیات وسیع آزادسازی ادلب محسوب می‌شود، از اردیبهشت ماه آغاز شده است.

در بین این عملیاتها، دو مرحله اعلام آتش‌بس با کارشکنی تروریست‌های جبهة النصره همراه شد، ولی دور جدید حملات پس از سیزدهمین نشست آستانه در دهم مرداد آغاز شده است.

انتهای پیام/خ

برچسب‌ها:

نظر شما