شناسهٔ خبر: 34662636 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

يک مقام وزارت جهاد کشاورزي:

گوشت نبايد بالاتر از 80 هزار تومان باشد

صاحب‌خبر -

 رئيس مرکز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي وزارت جهاد کشاورزي گفت: قيمت گوشت گوساله با توجه به نرخ دام زنده و ضرايبي که براي لاشه، حذف استخوان و غيره در کشور وجود دارد نبايد به ازاي هرکيلو بالاتر از 80 هزار تومان در بازار عرضه شود.به گزارش تسنيم، مختارعلي عباسي افزود: متاسفانه گوشت قرمز در عمل با قيمت هاي بالاتر از اين به خصوص درفروشگاه هاي زنجيره اي و ميادين به دست مصرف کنندگان مي رسد.

وي اظهارداشت: حال سئوالي که با توجه به پائين آمدن قيمت دام زنده (گوساله پرواري) مطرح مي شود اينکه چرا قيمت گوشت در بازار کاهش چنداني پيدا نمي کند.رئيس مرکز اصلاح نژاد و بهبود توليدات دامي وزارت جهاد کشاورزي گفت: ناگفته نماند قيمت گوشت نسبت به قبل پائين آمده اما انتظار اين است که بيشتر از اين کاهش پيدا کند.

وي افزود: بدين منظور جلسه اي با حضور مسئولان فروشگاه هاي زنجيره اي، اتحاديه دامداران ايران، انجمن صنفي دامداران و توليدکنندگان گوشت قرمز برگزار شد.عباسي اظهارداشت: توليدکنندگان در اين جلسه اعلام آمادگي کردند که گوساله زنده پرواري را به قيمت هرکيلوگرم 30 هزار تومان عرضه کنند.وي گفت: همانطوري که همه واقفند دلالان و واسطه ها از جمله عوامل افزايش قيمت گوشت قرمز در بازار هستند از اينرو ضرورت دارد دست آنان به نحوي از اين بازار کوتاه شود.

برچسب‌ها:

نظر شما