شناسهٔ خبر: 34647480 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

هرکیلوگرم دام سنگین ۳۰ هزار تومان/گوشت نباید بالاتر از ۸۰ هزار تومان باشد

رئیس شورای تامین دام کشور گفت: در جلسه معاون وزیر جهاد کشاورزی و بخش خصوصی قیمت خرید هر کیلوگرم دام زنده سنگین از دامداران ۳۰ هزار تومان و قیمت عرضه در فروشگاه‌ها برای مصرف‌کننده ۸۰ تا ۸۲ هزار تومان تعیین شد.

صاحب‌خبر -

منصور پوریان با بیان اینکه قیمت گوشت گوساله در جلسه معاون وزیر جهادکشاورزی با تشکل‌های بخش خصوصی تعیین شد،‌ اظهار کرد: در این جلسه که معاون امور تولیدات دام وزارت جهاد کشاورزی و نمایندگان انجمن صنفی گاوداران ایران، اتحادیه مرکزی سراسری دامداران ایران، سازمان میادین میوه و تره‌بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای حضور داشتند، در خرید هر کیلوگرم دام زنده سنگین از دامداران به قیمت ۳۰ هزار تومان توافق شد.

وی ادامه داد: همچنین در این جلسه قیمت لاشه دام سنگین ۶۳ تا ۶۴ هزار تومان تعیین شد.

پوریان قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله در فروشگاه‌های زنجیره با احتساب هزینه‌ها را ۸۰ تا ۸۲ هزار تومان اعلام کرد.

به گفته پوریان؛ تعیین قیمت دام سبک به جلسه آینده معاون وزیر جهادکشاورزی با تشکل‌های بخش خصوصی موکول شده است.

پوریان درباره قیمت عرضه دام زنده برای عید قربان نیز گفت: با توجه به افزایش تولید و عرضه دام سبک در سال‌جاری، قیمت‌ دام زنده برای عید قربان کاهش یافته است.

وی قیمت هر کیلوگرم دام زنده سبک برای عید قربان را ۳۶ تا ۳۸ هزارتومان اعلام کرد.

رئیس شورای تامین دام کشور فروش دام بیش از قیمت‌های عنوان شده را زیاده خواهی واسطه‌ها دانست.

پوریان گفت: در حال حاضر هر کیلوگرم دام زنده به صورت درهم از دامداران ۳۴ هزارتومان خریداری می‌شود.

اعلام قیمت ۳۶ تا ۳۸ هزار تومان برای هر کیلوگرم دام زنده عید قربان در حالی است که از هفته گذشته واسطه‌ها فروش هر کیلوگرم دام زنده برای عید قربان را با قیمت ۴۲ تا ۴۵ هزار تومان آغار کرده‌اند و انتظار می‌رود مانند هر سال قیمت را در آستانه عید افزایش بیشتری دهند. با توجه به تفاوت قیمت خرید دام از دامداران و عرضه آن نیاز به نظارت بیشتر دستگاه‌های ذی‌ربط در آستانه عید قربان احساس می‌شود.

گوشت نباید بالاتر از ۸۰ هزار تومان باشد/ دلالان اجازه کاهش قیمت نمی‌دهند
رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: قیمت گوشت گوساله با توجه به نرخ دام زنده و ضرایبی که امروز برای لاشه، حذف استخوان و غیره در کشور وجود دارد نباید به ازای هرکیلو بالاتر از ۸۰ هزار تومان در بازار عرضه شود.


به گزارش تسنیم، مختارعلی عباسی در مصاحبه با رادیو افزود: متاسفانه گوشت قرمز در عمل با قیمت های بالاتر از این به خصوص در فروشگاه های زنجیره ای و میادین به دست مصرف کنندگان می رسد.

وی اظهارداشت: حال سئوالی که با توجه به پائین آمدن قیمت دام زنده (گوساله پرواری) مطرح می شود اینکه چرا قیمت گوشت در بازار کاهش چندانی پیدا نمی کند.

رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ناگفته نماند قیمت گوشت نسبت به قبل پائین آمده اما انتظار این است که بیشتر از این کاهش پیدا کند.

وی افزود: بدین منظور جلسه ای روز گذشته با حضور مسئولان فروشگاه های زنجیره ای، اتحادیه دامداران ایران، انجمن صنفی دامداران و تولیدکنندگان گوشت قرمز برگزار شد.

عباسی اظهارداشت: تولیدکنندگان در این جلسه اعلام آمادگی کردند که گوساله زنده پرواری را به قیمت هرکیلوگرم ۳۰ هزار تومان عرضه کنند.

وی گفت: همانطوری که همه واقفند دلالان و واسطه ها از جمله عوامل افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار هستند از اینرو ضرورت دارد دست آنان به نحوی از این بازار کوتاه شود.

رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: بطورکلی در جلسه دیروز مقرر شد برای حذف دلالان و واسطه ها از بازار گوشت توافقی بین تولیدکنندگان دام زنده و فروشگاه های زنجیره ای حاصل شود تا دام را بصورت مستقیم دریافت کنند.

وی اظهارداشت: بدون شک با چنین جهت گیری ضمن کوتاه شدن دست واسطه ها قیمت گوشت در بازار کاهش پیدا خواهد کرد.

عباسی گفت: واقع مطلب اینکه در شرایط حاضر ازنظر تولید گوشت مشکل خاصی در کشور وجود ندارد یعنی ارائه گوشت قرمز گرم و دام زنده به راحتی امکان پذیر است.

وی افزود: طبق معمول وقتی قیمت دام زنده کاهش پیدا می کند قیمت گوشت قرمز هم باید در بازار کاهش یابد ولی متاسفانه به دلیل مقاومت های که وجود دارد چنین اتفاقی نمی افتد.

رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: بررسی ها نشان می دهد اشکلات و موانعی در این مسیر وجود دارد که باید برطرف شود.

وی گفت: برای مثال فروشگاه های زنجیره ای اعلام می کنند هزینه های بسته بندی گوشت قرمز زیاد شده است.

عباسی افزود: هنوز جلسه ای با صنف فروشگاه های زنجیره ای برگزار نشده تا مشخص شود بصورت واقعی چه میزان هزینه ها افزایش یافته که قیمت گوشت کاهش پیدا نمی کند.

وی در ادامه یادآورشد: جلسه ای در آینده نزدیک با صنف مزبور برگزار و مسائل و مشکلات مربوط به حوزه بسته بندی گوشت بصورت دقیق بررسی تاکمک شود قیمت گوشت متعادل و با نرخ مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

برچسب‌ها:

نظر شما