شناسهٔ خبر: 34423769 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

لزوم توجه به ظرفیت های بوم گردی در مازندران آزاد راه دریایی در مازندران احداث شود

استاندار مازندران گفت: توجه به ظرفیت های بالای بوم گردی در مازندران باعث توسعه این صنعت در استان

صاحب‌خبر -

استاندار مازندران گفت: توجه به ظرفیت های بالای بوم گردی در مازندران باعث توسعه این صنعت در استان است.

به گزارش ایسنا مازندران، احمد حسین زادگان عصر امروز در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سالن سفیر هتل رامسر با محوریت صنعت گردشگری مازندران برگزار شد، با بیان اینکه بوم گردی را یکی از ظرفیت مهم روستاهای مازندران است، اظهار کرد: رونق صنعت گردشگری از جمله بوم گردی در این استان که مورد حمایت سازمان میراث فرهنگی بوده نیازمند تعریف درست و توجه جدی به توسعه پایدار گردشگری در پروژه های مختلف این بخش در مازندران است.

وی با اشاره به آزاد سازی حریم ۶۰ متری دریا در مازندران، تصریح کرد: توجه به گردشگری دریایی و ایجاد اسکله برای استفاده از ظرفیت آب دریا برای رونق گردشگری نه تنها تخریب نیست بلکه توجه به دریا و گسترش گردشگری دریایی است.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: آزاد سازی حریم دریا دسترسی مردم را به این مزیت طبیعی و خدادادی در استان بیشتر می کند.

حسین زادگان با بیان اینکه بیشترین امامزاده ها در مازندران است که نباید نادیده گرفته شود، گفت: باید از ظرفیت های گردشگری مذهبی نیز برای رونق این صنعت در استان بهره برد.

وی احداث آزاد راه دریایی در منطقه مازندران را ضروری دانست و افزود: احداث حمل و نقل دریایی باعث می شود تا حجم زیادی از مسافران از جاده ها به سوی دریا هدایت شود که هم ماهیت گردشگری داشته و هم باعث کاهش ترافیک در جاده های این استان می شود.

 

*  ۱۱۰ پروژه گردشگری با اعتبار  ۱۶ میلیارد  تومان در حال ساخت در مازندران

سیف الله فرزانه مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع  دستی مازندران در ادامه این نشست با اشاره به ثبت جهانی جنگل هیرکانی که رویداد بسیار خوشایند برای مازندران است، اظهار کرد: ثبت جنگل های هیرکانی هم به حفظ و صیانت از آن کمک کرده و هم سبب رونق گردشگری طبیعی می شود.

وی با بیان اینکه هزار و ۹۵۹   هزار هکتار غیر از جنگل های هیرکانی نیز جنگل داریم، تصریح کرد: از ۱۲ لکه جنگل هیرکانی ۶ لکه آن  سهم مازندران است که این مهم ظرفیت گردشگری این استان را نشان می دهد.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع  دستی مازندران با اشاره به اینکه ۱۱۰ پروژه گردشگری با اعتبار  ۱۶ میلیارد  تومان در حال ساخت در این استان است، افزود: تلاش می شود تا این تعداد به  ۲۰۰ پروژه برسد.

فرزانه با بیان اینکه پیشنهاد می شود قله دماوند، باغ ۳۳ هکتاری، غار سپهبد سوادکوه و چشمه سورت ساری هم به ثبت جهانی برسند، گفت: طی بازیدی که از هتل های رامسر داشتم بیشتر ظرفیت های آن‌ پر بوده و این نشان دهنده  اهمیت جامعه به گردشگری  با توجه به وضعیت ارزی کشور است.

وی یکی از موانع صدور مجوزهای گردشگری را اجرایی کردن قانون حریم راه ها دانست و بیان کرد: در راه های اصلی و فرعی  تا ۱۲۰ متر از آکس جاده نمی توانیم مجوز صادر کنیم و متاسفانه با این قانون دیگر چیزی از خیابان نمی ماند.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع  دستی مازندران با اشاره به اینکه واگذاری عرصه های منابع طبیعی براساس  ماده ۳ قانون  بدون اعمال نظر سازمان گردشگری از دیگر موانع پیش رو است، بیان کرد:  تدبیری اتخاذ شود تا سازمان گردشگری هم در این واگذاری ها نقش داشته باشد.

فرزانه خاطرنشان کرد: بیشتر هنرمندان مازندرانی از چوب برای تولید صنایع دستی استفاده می کنند و با توجه به وضعیت چوب انتظار داریم تا با واگذاری چوب های افتاده با قیمت دولتی از صنایع دستی در این استان حمایت شود.


انتهای پیام انتهای پیام

نظر شما