شناسهٔ خبر: 33793736 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

علیرضا رشیدیان:

هماهنگی نهایی برای اعزام زائران به حج تمتع انجام شده است

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: هماهنگی نهایی برای اعزام زائران به حج تمتع به انجام رسیده و این نشست برای استعانت از امام مهربانی‌ها و تلاش در انجام هرچه بهتر مسئولیت‌ها و وظایف در تعامل و هم افزایی بیشتربرای خدمت صادقانه به حجاج بیت الله الحرام برگزار شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا رشیدیان،  رئیس سازمان حج و زیارت در نشست هماهنگی نهایی که با حضور مدیران ستادی و استانی حج و زیارت و دفاتر حوزه نمایندگی ولی فقیه درحج و سایر دستگاه‌ها و بخش‌های دست اندرکار اعم از وزارت فرهنگ و ارشاد، وزارت امورخارجه‌، شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، اظهار کرد: هماهنگی‌های لازم درباره شروع عملیات حج از ثبت نام تا سازماندهی، حمل و نقل‌، اسکان ،تغذیه و تدارکات و بهداشت و درمان و مباحث و حمایت‌های کنسولی‌، امور فرهنگی و بیمه‌ای زائران و غیره در تعامل و هم افزایی همه بخش‌ها به بهترین شکل ممکن انجام شده و تفاهم نامه‌ها و قراردادها مربوطه با همه بخش‌های دارای مسئولیت در داخل و نیز در عربستان به امضا رسیده و انجام شده است.

وی تصریح کرد: هماهنگی نهایی برای اعزام زائران به حج تمتع به انجام رسیده و این نشست برای استعانت از امام مهربانی‌ها و تلاش در انجام هرچه بهتر مسئولیت‌ها و وظایف در تعامل و هم افزایی بیشتربرای خدمت صادقانه به حجاج بیت الله الحرام برگزار شده است.

وی در بخشی از این نشست با بیان اینکه در سازمان حج و زیارت هم در کنار تمام اقدامات و پیگیری‌ها برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم و ایجاد هماهنگی و هم افزایی میان بخش‌های مختلف، با تلاش‌های صورت گرفته اعزام نیروهای ستادی به مراسم حج نسبت به سال قبل 17 درصد کاهش یافت.

رشیدیان گفت: به منظور توسعه عادلانه استفاده از ظرفیت‌های نیروی انسانی تلاش شد، توجه بیشتری به ظرفیت استان‌ها شود و در این راستا علی رغم کاهش نیروهای ستادی، آمار نیروهای استانی توانمند و دارای شایستگی را در این خدمت رسانی افزایش دادیم زیرا سیاست و نگاه ما در این اعزام‌ها شایستگی و توانمندی نیروهای برای انجام ماموریت و امور محوله و ارائه خدمات بهینه برای زائران است.

وی تصریح کرد: در این راستا باید در کنار هماهنگی‌های بیرونی چون تعامل میان بخش‌های بهداشتی و درمانی و وزارت امورخارجه و هواپیمایی و غیره باید مدیران و دست اندرکاران مربوطه در استان‌ها در موضوع اعزام و بازگشت زائران پیش بینی‌های لازم را داشته باشند و در این میان بحث سیاست پروازهای ایمن و بدون تاخیر که محور شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی است به عنوان هدفی مهم مورد توجه همه ما باشد و در بخش‌های مختلف ازسازمان مرکزی حج و زیارت تا مدیریت‌های استانی و کارگزاران و ایستگاه‌های پروازی به گونه‌ای اقدام و برنامه ریزی شود که در صورت بروز مسئله و مشکلی به سرعت شرایط را مدیریت کنند.

وی در ادامه بر توجه به شرح وظایف ابلاغی در عملیات حج ، تمرکز به طرح آسیب شناسی حج سال گذشته و رفع اشکالات ،برنامه ریزی و داشتن طرح و برنامه برای انجام این عملیات به بهترین نحو ممکن با امکانات موجود تاکید و عنوان کرد: در عین آنکه مدیران موظفند برای موارد و حوادث غیرمترقبه و احتمالی که ممکن است در هر حوزه‌ای درجریان عملیات حج بروز کند در حوزه کاری و وظایف خود پیش بینی ،برنامه ریزی و تدبیر لازم راداشته باشند تا مبادا عملیات عظیم حج را از آن متاثر شود که این امر به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

رشیدیان همچنین همکاری،هم افزایی و هم پوشانی ، برخورداری از صبر و تحمل و سعه صدر را در کنار تلاش جهادی و اقدام به اندازه و به موقع توام با سرعت و دقت در انجام همه امور و وظایف محوله را از جمله ضرورت‌هایی دانست که همه دست اندرکاران در سطوح و حوزه‌های مختلف باید محور عمل قرار داده و بدان توجه داشته باشند.

وی ابرا امیدواری کرد: با توجه به بهره گیری هر چه بیشتر از ظرفیت‌های نرم افزاری که امسال در سازمان طراحی شده همچون بانک های اطلاعاتی حمل و نقل، مسکن، تغذیه و تدارکات، حمل و نقل و نیز سایر تسهیلاتی که برای ثبت نام کاروان‌ها و غیره ایجاد شد، امسال این سازمان با همراهی و تعامل همه بخش‌های مربوطه بتواند در بحث مدیریت هوشمند حج و کنترل، مدیریت ،هدایت و نظارت بر این عملیات عظیم ،سال خوبی را داشته باشد و حجاج در سلامت و امنیت کامل مراسمی سرشار از معنویت داشته باشند.

حجت‌الاسلام سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم در این جلسه با بیان اینکه باید قدر این فرصت را که خداوند به همه ما عطا کرده بدانیم‌، گفت‌: در این راستا باید همه توان خود را به کار بندیم و در این خدمتگزاری از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم‌.

وی افزود‌: شعار محوری حج هماهنگی و اتجاد و انسجام است و در سایه آن باید ابعاد درونی خودسازی به ویژه تخلص به اخلاق دینی و اسلامی تمرکز یافته و در عین آنکه تقویت اخوت دینی و برادری بیش از هر زمان در بین حاجیان محور عمل قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت اظهار کرد‌: با توجه به فرصت و زمان طولانی سفر حج که برای برخی تا 35 روز می‌رسد باید تلاش کرد تا حجاج بهره مناسب و مطلوبی از این زمان برای خودسازی و تقویت اخوت دینی ببرند.

محمد جواد ظریف وزیرامور خارجه‌، صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی‌، زنگنه مدیر عامل هواپیمایی هما و برخی دیگر از مسئولان کشوری نیز در این نشست حضور داشتند.

نظر شما