سارا احمدی
مواد لازم:
بادمجان حلقه ای به میزان دلخواه
کدو به میزان دلخواه
پیاز بنفش به میزان دلخواه
فلفل دلمهای رنگی به میزان دلخواه
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه
ماست چکیده یا یونانی یک لیوان
آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری
نمک و پودرفلفل قرمز به میزان لازم
پیاز کوچک یک دوم
طرز تهیه:
بادمجان و کدوها را با پوست حلقهای کرده و به همراه خلالهای پیاز بنفش و فلفل دلمهای رنگی داخل یک کاسه میریزیم. روغن زیتون را به همراه آبلیمو و نمک، فلفل و پودر سیر به این مواد اضافه میکنیم. سبزیجات را داخل سینی فر ریخته و حدود چهل دقیقه داخل فر با حرارت صد و هشتاد میگذاریم تا برشته شود. میتوانیم به جای فر مواد را داخل تابه گریل ریخته و روی شعله مستقیم بپزیم.
طرز تهیه سس:
ماست چکیده را با آبلیموی تازه، نمک، پودر فلفل قرمز و نصف پیاز کوچک که ریز رنده شده مخلوط کنید و آن را کنار سبزیجات سرو کنید.
نکات:
نکته1: زیره طعم خوبی به این غذا و سس آن میدهد.
نکته2: می توانید از سبزیجات دلخواه مانند قارچ، گل کلم، بروکلی و... در این غذا استفاده کنید
نظر شما