مهندس علی حکیم جوادی، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در گفت و گو با واحد خبر روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بر اساس ماده پنجم این آیین نامه، تمامی دستگاه های اجرایی و استانداری ها می بایست این نظام را با رعایت اصول مدیریت دانش و یکپارچگی اطلاعات تدوین و پیاده سازی کنند.
معاون وزیر ارتباطات، دانش را موتور تولید ثروت دانست و تصریح کرد: دانش یکی از دارایی های مهم و استراتژیک سازمانی است و مدیریت دانش یک مدل کسب و کار نظام یافته محسوب می شود.
وی ادامه داد: مدیریت دانش فرایند ایجاد، تایید و اعتبار بخشی، ارائه، توزیع و کاربرد دانش می باشد که در آن کسب دانش درست برای افراد مناسب در زمان و مکان مناسب مورد توجه است.
علی حکیم جوادی افزود: تغییرات سریع دنیای امروز، سازمان ها را با چالش های مختلفی روبه رو کرده اما در این میان سازمان هایی موفق هستند که به کمک ابزارهای مدیریتی و فناوری های نوین از فرصت های ایجاد شده به خوبی استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا، معتقدیم که فناوری اطلاعات موجب تسهیل در مدیریت دانش شده و آن را به مزیت رقابتی تبدیل کرده است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان این مطلب که به منظور تامین نیازهای مدیریت دانش یک سازمان می بایست یکپارچه سازی با استفاده از فناوری ها ارتباطی صورت گیرد گفت: بر همین اساس، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تلاش ای گسترده ای را در جهت تامین نیازهای قانونی و زیرساختی این فرایند عملیاتی کرده است.
وی تاکید کرد: علاوه بر آیین نامه گسترش کاربرد فناوری اطلاعات، در چشم انداز فناوری اطلاعات که بر اساس سند راهبردی نظام جامع فناوری اطلاعات کشور تعریف شده، فناوری اطلاعات، عامل پیشران در توسعه ملی و دانش پایه و شکل دهنده مدیریت دانش معرفی شده است.
انتهای پیام
شناسهٔ خبر: 3076255
- سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات | لینک خبر
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات | لینک خبر
رئیس سازمان فناوری اطلاعات: تدوین نظام جامع مدیریت دانش دستگاه ها تا سه سال دیگر
بر اساس آیین نامه گسترش کاربرد فناوری اطلاعات، دستگاه می با یست تا پایان سال سوم برنامه پنجم، نظام جامع مدیریت دانش خود را در بخش مربوط تدوین و پیاده سازی کنند.
صاحبخبر -