شناسهٔ خبر: 30653230 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

سه پرس کباب ۷۴۴ هزار تومان

فاکتور عجیب این رستوران که تقریبا مربوط به ۷۴۴ روز پیش است، ۱۵ درصد حق سرویس و بابت پارک سه خودرو نیز مبلغ ۹۰ هزار تومان دریافت کرده است و این در حالی است که پارکینگ هم ندارد.

صاحب‌خبر -

یک رستوران سنتی در محدوده مرکز تهران برای سه پرس غذا شامل کباب و جوجه مبلغ ۷۴۴ هزار تومان دریافت کرده بود که پس از بررسی‌های گشت تعزیرات مشخص شد در این فاکتور بیش از ۴۰۰ هزار تومان تخلف گرانفروشی داشته است.

به گزارش ایرنا، گشت مشترک تعزیرات بر اساس یک شکایت مردمی به دلیل گرانفروشی با حضور قاضی تعزیرات، بازرسان اتاق اصناف، کارشناس بهداشت محیط و کارشناس دامپزشکی از این رستوران بازدید کرد.
 
فاکتور عجیب این رستوران که تقریبا مربوط به ۷۴۴ روز پیش است، ۱۵ درصد حق سرویس و بابت پارک سه خودرو نیز مبلغ ۹۰ هزار تومان دریافت کرده است و این در حالی است که پارکینگ هم ندارد.
 
علاوه بر این با بررسی منوی غذا‌ها توسط بازرس اتاق اصناف، مشخص شد که فاکتور سه پرس غذا شامل کباب و جوجه به مبلغ ۷۴۴ هزار تومان مربوط به چهارم آذر است و در این مدت باز هم این رستوران قیمت غذا‌های خود را افزایش داده است و در واقع اگر با قیمت‌های جدید فاکتور صادر شود مبلغی بالغ بر یک میلیون تومان خواهد شد.
 
مریوان قادرپور، بازرس اتاق اصناف و کارشناس امور تالار‌ها نیز با بررسی مدارک این رستوران گفت: این رستوران مجوزی از اتحادیه رستوران‌ها ندارد فقط یک معرفینامه از سازمان گردشگری ارائه شد.

۵۰ درصد گرانفروشی در یک پرس جوجه کباب بدون برنج
رسول توحیدلو، بازرس اتاق اصناف با بررسی منوی قیمت این رستوران گفت: قیمت یک پرس جوجه با استخوان در منوی این رستوران ۴۹ هزار تومان قید شده است در حالی که در این رستوران جوجه کباب با استخوان درجه یک زعفرانی را به ازای هر کیلو ۲۲ هزار تومان که در هر سیخ ۶۰۰ گرم عرضه می‌شود و ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان است به علاوه موادی که در کنار غذا سرو می‌شود و با در نظر گرفتن هزینه‌های سربار شامل آب، برق، شارژ و تلفن همچنین سایر هزینه‌ها از جمله دستمزد، مالیات، اجاره بها و استهلاک و سود مجاز اتحادیه رستوران‌ها که ۱۵ درصد است باید ۳۱ هزار و ۳۶۰ تومان باشد.

بازرسی آشپزخانه
تیم گشت به آشپزخانه این رستوران سنتی هم رفت تا کارشناسان وضعیت بهداشتی و کیفیت غذا را بررسی کنند. بر اساس اعلام نظر مرضیه مرادی، کارشناس بهداشت محیط، دمای این آشپزخانه که در زیرزمین قرار داشت بسیار بالا بود و گوشت‌ها در محیط باز قرار داشت. لباس کارگران بسیار کثیف و غیربهداشتی بود همچنین همه کارکنان کارت بهداشت نداشتند.

نظر شما