شناسهٔ خبر: 29861796 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پخت سنتی رب ازگیل و دوشاب خرمالو در سوادکوه شمالی

آیین سنتی پخت رب ازگیل (کنس ترشی) و دوشاب خرمالو (دشو) در روستاهای لفور سواد کوه شمالي برگزارشد .

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی از برگزاری  گفت: وجود درختان خرمالو و ازگیل در جنگل های منطقه از گذشته تاکنون به عنوان موهبتی الهی مورد توجه خانوارهای ساکن این شهرستان و زنان روستاهای لفور بوده و میوه این درختان جنگلی با دارا بودن خواص دارویی فراوان و تأیید شده بصورت تازه چین، شور، ترشی و فرآوری شده مصرف می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی افزود: زنان روستایی سوادکوه شمالی و بخش لفور با برداشت ازگیل و خرمالوهای سالم در اواخر فصل پاییز، اقدام به فرآوری و تبدیل میوه‌ها به رب ازگیل و دوشاب خرمالو با هدف کسب درآمد و کمک به اقتصاد خانوار مي کنند که با نام های کنس ترشی (رب ازگیل) و دشو (دوشاب خرمالوی جنگلی) در بازارهای محلی این شهرستان عرضه می شود.

نظر شما