شناسهٔ خبر: 28829273 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

کنسول عربستان در استانبول برکنار شد

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، بر اساس بیانیه رسمی دولت عربستان سعودی، کنسول عربستان در استانبول از کار معلق شد و قرار است تحت بازجویی قرار بگیرد.

به گزارش دیلی صباح، اقدام مذکور ریاض پس از آن صورت گرفت که پلیس ترکیه پیشتر اعلام کرد که مدارکی را در بازرسی های خود از کنسولگری عربستان به دست آورده است که نشان دهنده دست داشتن سعودی در قتل جمال خاشقچی روزنامه نگار منتقد و مشهور در کنسولگری عربستان در استانبول است.

ینی شفق روز گذشته در گزارشی اعلام کرد: «محمد العتیبی» کنسول عربستان در استانبول پیش از آغاز تفتیش از مکان اقامتش با استفاده از مصونیت سیاسی خود از ترکیه گریخته است.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، وی می دانست که در صورت ماندن در محل اقامت خود لغو مصونیت شده و بازداشت خواهد شد.

جمال خاشقجی دوم اکتبر برای کارهای مربوط به مدارکش وارد کنسولگری عربستان در استانبول شده و به‌گفته نامزدش که منتظر او بوده، دیگر از ساختمان بیرون نیامد. مقامات سعودی ادعا کرده‌اند که این نویسنده و روزنامه‌نگار ۵۹ ساله از کنسولگری خارج شده است، اما رسانه‌ها گزارش‌هایی مبنی بر به‌قتل رسیدن و تکه تکه شدن جسد او در کنسولگری عربستان منتشر کرده‌اند.