به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار حسیناشتری در همایش سراسری روسای پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استانهای سراسر کشور بااشاره به شعار سال «حمایت از کالای ایرانی»، گفت: مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از اولویتهای اساسی و راهبردی نیروی انتظامی است و در این مسیر از همه ظرفیتها بهره خواهیم برد.
اشتری با تأکید بر اینکه همه مسئولان همت کنند تا از ورود کالای قاچاق به کشور جلوگیری شود، افزود: پلیس آگاهی نیز با برنامهریزی واشراف اطلاعاتی میتواند در این مسیر نقش جدی داشته باشد.
وی با بیان اینکه سال 96 در مقایسه با 95 از نظر ریالی حدود 40 درصد افزایش کشفیات داشته ایم، تأکید کرد: روند مقابله با قاچاق در نیروی انتظامی روند رو به رشدی داشته البته لازم است همه دستگاههای مسئول در مبارزه با فرآیند قاچاق با پلیس همکاری ویژهای داشته باشند.
فرمانده ناجا تأکید کرد: هیچ خلل و کوتاهی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز پذیرفته نیست چرا که معتقدیم با ورود هر کامیون کالای قاچاق جمعیتی از کارگران زحمتکش این سرزمین بیکار میشوند.سرداراشتری ادامه داد: امروز یکی از مشکلات جامعه ما موضوعات اقتصادی است چرا که در شرایط خاصی هستیم و اگر بخواهیم موضوع اقتصاد مقاومتی تحقق یابد باید همه برای مبارزه با جرایم اقتصادی همت کنیم. وی با بیان اینکه کسانی که به بیتالمال دست درازی و یا از آن سوءاستفاده میکنند باید با آنها قاطعانه برخورد شود، تأکید کرد: ناجا با قاطعیت و بدون اغماض با مخلان عرصه اقتصادی برخورد میکند.
در مبارزه با جرایم خشن و مسلحانه
به هیچ عنوان کوتاه نمیآییم
وی در ادامه سخنان خود عنوان کرد: جرایم خشن و مسلحانه مردم را نگران میکند البته تعداد این جرایم زیاد نیست اما همین تعدادکم هم شایسته مردم و در شأن جمهوری اسلامی ایران نیست.
فرمانده ناجا تأکید کرد: در مبارزه با جرایم خشن و مسلحانه به هیچ عنوان کوتاه نمیآییم و از همه ظرفیتها برای مقابله با این معضل استفاده میکنیم و معتقدیم حتی یک مورد هم زیاد است.
سرداراشتری با تاکید بر برخورد بدون اغماض و مقتدرانه با جرائم خشن و مسلحانه، گفت: وقتی مجرمی سلاح به دست گرفته، نباید بتواند از دست مأموران فرار کند، یا باید به دست قانون سپرده شود یا در همان صحنه به هلاکت برسد؛ اینها حکم قضائی و الهی است و ما نیز در برخورد با مخلان نظم و امنیت به هیچ عنوان کوتاه نمیآییم.
توضیحات رئیسپلیس آگاهی کشور
درباره پرونده ایرانشهر
رئیسپلیس آگاهی کشور در حاشیه این گردهمایی در جمع خبرنگاران، درباره پرونده ایرانشهر گفت: پرونده در دست اقدام و رسیدگی و پلیس بر این پرونده مسلط است اما باید بگویم آنچه به این شکل در فضای مجازی منتشر شده را تأیید نمیکنم.سردار محمدرضا مقیمی افزود: برای همه موضوعات تا زمانی که مستندات قانونی و استدلال نداشته باشیم نمیتوانیم جرمی را به شخصی منتسب کنیم؛ به هر حال این پرونده نیز توسط مراجع ذی صلاح در دست پیگیری است.
تبدیل منازل به خزانه
مقیمی اظهارداشت: مبارزه با سرقت به ویژه سرقت ازمنزل از اولویتهای جدی ما است و مکررا به مردم و هموطنان عزیز هشدار میدهیم که منازل خود را به خزانه تبدیل نکنند.وی ادامه داد: متأسفانه بسیاری از مردم طلا و وجوهات نقد خود را در منزل و در مکانهای قابل پیشبینی، پنهان میکنند و پس از اینکه مورد سرقت واقع میشوند، میگویند؛«سارق، طلایاب داشته»، در صورتی که اصلا این گونه نیست و باید بدانند که این اموال گرانبها باید در مکانهای تعریف شده مثل صندوق امانات و یا... نگهداری شود.رئیسپلیس آگاهی کشور یادآور شد: با توجه به اینکه سارقان به سمت سرقت وجوه نقد و یااشیاء گرانبها تغییر جهت دادهاند این موضوع، استرداد اموال را کمی با مشکل مواجه میکند چرا که میبینیم سارق بلافاصله مبلغ، وجه نقد و یا شی گرانبها را هزینه و مصرف کرده است.
مقیمی درباره میزان سرقت از منزل، خاطر نشان کرد: متأسفانه در سه ماهه اول امسال 10 درصد افزایش وقوعات در سرقت از منزل داشتهایم و باید بگویم بیشترین بازه زمانی سرقت از منزل مربوط به 45 دقیقه قبل از غروب آفتاب تا 3 ساعت پس از غروب آفتاب است البته سرقتهایی هم قبل از زمان طلوع خورشید داشته ایم.وی افزود: بیشتر سرقتهای منزل در شهرهای کلان اتفاق میافتد و غالبا سارقان بومی ومحلی نیستند.