به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس گفت: حوزه حمل و نقل از حیث اجرایی بسیار متنوع است و 5 تا 7درصد تولید ناخالص ملی متأثر از حمل و نقل جاده ای است.
علیرضا سیاهپور افزود: استان فارس با ظرفیت هایی مانند 54هزار راننده حرفه ای حمل و نقل کالا، با اصلاح روش های سنتی می تواند شاهد شکوفایی موقعیت جغرافیایی ویژه ای باشد و نقش بسزایی در حوزه حمل و نقل جاده ای کشور داشته باشد.
وی در خصوص حوزه حمل و نقل مسافر نیز با اشاره به مشکلات پیش رو اظهار داشت: حمل و نقل جاده ای مسافر با توجه به تولید روزافزون خودرو با کیفیت های متنوع و متفاوت، دسترسی آسان و ارزان سوخت، هزینه بالای سرمایه گذاری اولیه ناوگان مسافربری در شرایط مساعدی نیست اما سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای چند طرح جامع و کاربردی در دست اجرا دارد که می تواند این حوزه را به طور کامل متحول کند.
سیاهپور ادامه داد: شبکه سیر مسافری، نصب سامانه های سپهتن، افزایش کنترل فنی و نظارت بر ناوگان از این دست اقدامات هستند که در استان فارس نیز بطور کامل اجرا شده است.
وی ضمن اشاره به دهه اخیر در جهان که به دهه ایمنی و ترافیک معروف است، عنوان کرد: با وجود کمبود اعتبارات و نیروی انسانی در این زمینه فعالیت های مناسبی در حوزه ارتقا ایمنی صورت گرفته است و با تعامل سازنده با سایر دستگاه ها و پلیس راهنمایی و رانندگی برنامه های مصوب در کمیسیون ایمنی راه های استان بخوبی اجرایی شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس از تلاش های راهداری و راهداران در شرایط سخت تقدیر کرد، و به علت نامگذاری 1دیماه بعنوان روز راهدار پرداخت و افزود: با وجود تمام سختی های موجود در این حوزه، راهداری فارس وظایف کنترل و نگهداری راه ها و خدمات رسانی به کاربران جاده ای را مناسب انجام داده است و با توجه به نقش راهداری در کنار راهسازی نیاز به تزریق منابع مالی برای نگهداری از این سرمایه ملی ضروری است.
سیاهپور در تشریح عملکرد یکساله راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس اضافه کرد: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای با تلاش شبانه روزی در سطح راه های مواصلاتی و شریانی استان 136 سامانه هوشمند ثبت تخلف نصب کرده است که 79 سامانه آن در یکسال گذشته صورت گرفته و 65درصد راه ها را تحت پوشش قرار داده است.
وی ادامه داد: 35 سامانه جدید در حال جانمایی است که به زودی نصب و راه اندازی می شود که در کنار سایر فعالیت های به روز مانند توزین در حال حرکت، سامانه سپهتن ، شبکه سیر مسافری و بسیاری موارد دیگر ، استفاده از دانش روز را در راستای ایمنی بیشتر و ارائه خدمات مطلوب تر مدنظر قرار داده است و با پشتیبانی و حمایت بیشتر گام های بلند تری می تواند بردارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در پایان با اشاره به کمبود منابع مالی در سطح ملی از همکاری و تعامل مدیران استانی و به ویژه پلیس راه و سازمان برنامه و بودجه استان قدردانی کرد.