شناسهٔ خبر: 23139794 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ترویج گفتمان امر به معروف و نهی از منکر؛ راهبرد اساسی در تشکیل دولت و تمدن اسلامی

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی، ترویج گفتمان امر به معروف و نهی از منکر را یکی از راهبرد اساسی در تشکیل دولت اسلامی برشمرد و مولفه های تأثیرگذار در رسیدن به تمدن اسلامی را از نگاه مقام معظم رهبری تشریح کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حجت الاسلام والمسلمین "ابوتراب بهرامی" در همایش علمی " نقش و جایگاه نیروی انتظامی در تحقق دولت اسلامی مبتنی بر منظومه فکری مقام معظم رهبری (مدظله العالی)" اظهار کرد: خدواند متعال را در برابر نعمت هایی چون اسلام، قرآن، نظام اسلامی و ولایی شاکریم.
وی با درود بر روح بلند امام راحل افزود: حضرت امام خمینی (ره) خوبی ها و ارزش ها را احیاء و "استکبارستیزی" و "مبارزه با صهیونیسیم" را به ما آموزش دادند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی در ادامه با درود بر شهدای انقلاب، دفاع مقدس، شهیدان عرصه نظم و امنیت و مدافعان حرم، بیان کرد: امام خامنه ای عزیز قریب به 30 سال با رهبری و تدابیر داهیانه، نظام جمهوری اسلامی ایران را از گردنه های خطرناک به سلامت عبور دادند و دشمنان را در رسیدن به اهداف شوم شان ناکام کردند.
حجت الاسلام والمسلمین بهرامی در ادامه با اشاره به عنوان همایش علمی " نقش و جایگاه نیروی انتظامی در تحقق دولت اسلامی مبتنی بر منظومه فکری مقام معظم رهبری (مدظله العالی)" خاطر نشان کرد: "ترویج گفتمان انقلاب اسلامی" و "فرهنگ سازی برای آمادگی مسئولان و کارگزاران نظام" دو مولفه اصلی در تشکیل دولت اسلامی است.
وی بیان کرد: "دولت اسلامی " یکی از پنج گام مهم مورد اشاره از سوی مقام معظم رهبری برای تحقق تمدن اسلامی است؛ در واقع انقلاب اسلامی ، استقرار نظام اسلامی، تشکیل دولت و ایجاد جامعه اسلامی مقدمه ساز تشکیل تمدن اسلامی است و امام خامنه ای (مدظله العالی) قریب به 26 سال است که گفتمان دولت و تمدن اسلامی را تعقیب و بر ان تأکید می کنند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا با اشاره به تدابیر مقام معظم رهبری، هفت شاخص مهم و اصلی را برای تحقق دولت اسلامی برشمرد و افزود: سلامت اعتقادی و اخلاقی، خدمت به مردم و داشتن روحیه خدمتگزاری، عدالت، سلامت اقتصادی، قانون و خردگرایی، تکیه بر ظرفیت درون زای کشور، شاخص های مهم و اساسی هستند.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به نقش نیروی انتظامی در تحقق دولت اسلامی خاطرنشان کرد: ارتقاء و کیفیت بخشیدن به امور ( ایجاد تحول معنوی و معرفتی ) در همه ابعاد، رعایت اصل قانون مندی و قانون مداری ، اجرای دقیق مأموریت ها بر اساس شرع و قانون ، رفتار و رابطه دوستانه با مردم و ... بخشی از تأثیرگذاری ناجا در تحقق و تشکیل دولت اسلامی است.
حجت الاسلام والمسلمین بهرامی اضافه کرد: اهتمام به ایجاد " عدالت اجتماعی" از طریق برقراری کامل امنیت همه جانبه اعم از امنیت اخلاقی، اجتماعی، روحی و روانی در چارچوب وظایف محوله می تواند بیانگر نقش ناجا در تشکیل دولت و تمدن اسلامی باشد.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی باید پناه مردم باشد، تأکید کرد: برخورد مقتدرانه، قاطع، مشروع و قانونی با عناصر مخل نظم و امنیت و روحیه خدمتگزاری به مردم نیز تداعی کننده نقش ناجا در تحقق دولت اسلامی است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی بر گسترش همه جانبه و فراگیر " امر به معروف و نهی از منکر" به عنوان یک مولفه راهبردی در ایجاد دولت اسلامی تأکید کرد و گفت: عصاره مأموریت های پلیس ترویج امر به معروف و نهی از منکر است، چرا که نیروی انتظامی حافظ ارزش ها می باشد و ان شاء الله این همایش گام بلند و اثرگذاری برای رسیدن به هدف اصلی یعنی تمدنی اسلامی باشد.