شناسهٔ خبر: 23135543 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان:

نظارت بر بازار شب یلدا با ۶۰ اکیپ بهداشت در استان اصفهان انجام می شود

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان گفت: در مجموع ۳۵ تا ۴۰ اکیپ، بازرسی روزانه و مداوم کیفیت اقلام خوراکی را به عهده دارند که در مواقعی چون پایان هفته یا مناسبت‌ها، این اکیپ‌ها به ۶۰ نفر می رسد.

صاحب‌خبر -

حسین صفاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی برای مردم، اظهار داشت: شهر اصفهان، نجف‌آباد و خمینی‌شهر که شدت فراوری و فروش آجیل بسیار زیادی نسبت به سایر نقاط اصفهان دارند، برنامه ‌نظارت و کنترل بیشتری روی آن ها انجام می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت بهداشت آجیل افزود: در این زمینه 2 بحث کیفیت و مخلوط آجیل مانده و تازه مورد نظارت و بررسی قرار می‌گیرد.

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان 2 محور اصلی، استفاده نکردن از ترکیات غیر مجاز در آجیل مانند اسید اسکوربیت و استفاده از انواع رنگ‌ها برای محصولاتی چون فندق، گردو، پسته و تخمه را یادآور شد و بیان کرد: در این زمینه نیز بازدیدهایی انجام و جلساتی با اتحادیه‌ها صنف برگزار و به طور کامل شرایط برای فروشندگان و تولیدکنندگان آجیل توضیح داده شده است.

وی پیرامون نظارت بر بهداشت شیرینی و کیک شب یلدا اظهار داشت: علاوه بر بازدیدهای معمول صبح و بعد ‌از ‌ظهر در ایام عادی، برنامه خاصی برای شب یلدا نیز از یک‌ماه پیش آغاز شده و بحث آموزش و عدم استفاده از رنگهای غیر مجاز و شرایط بهداشتی مد نظر قرار گرفته است.

صفاری بیان کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف و صلاحیت نداشتن، اقلام جمع‌آوری و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان با اشاره به سلامت میوه خاطرنشان کرد: بحث طرح نظارت میوه به صورت سالیانه در زمان ورود به میادین میوه و تره‌بار اصفهان از نظر چک کردن 3 عامل فلزات، نیترات و باقیمانده سموم در آنها انجام می‌شود اما در ایام خاص مانند شب یلدا این نظارت با شدت بیشتری صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به پرتقال‌ و نارنگی‌های رنگینی که در اواخر مرداد و شهریور یا فصل پاییز مشاهده می‌شود، اظهار داشت: آمار تخلفات وجود این نوع میوه‌ها نسبت به سال گذشته بسیار کاهش یافته اما با توجه به اهمیت موضوع، نظارت ادامه دارد و در صورت مشاهده آنها، مورد آزمایش قرار خواهد گرفت و اگر مورد قانونی داشت، به شدت برخورد می شود.  

صفاری گفت: در مجموع 35 تا 40 اکیپ، بازرسی روزانه و مداوم را به عهده دارند که در مواقعی چون پایان  هفته یا مناسبت‌ها، این اکیپ‌ها به 60 نفر نیز می رسد.

وی افزود: بهداشت محیط در ایام مناسبتی مثل عید نوروز، ایام محرم و صفر، شب یلدا و غیره طرح‌های خاص در استان دارند و آن را اجرا می‌کنند.

انتهای پیام/