به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ،علی اسدی در خصوص عملکرد حوزه سلامت روان در مناطق زلزلهزده کرمانشاه گفت: در حال حاضر بیش از ۴۰ کارشناس سلامت روان در قالب ۲۰ تیم از دانشگاههای علوم پزشکی کرمانشاه، کردستان، شیراز، یاسوج و لرستان در مناطق زلزلهزده در حال ارائه خدمات سلامت روان به مردم مناطق زلزلهزده هستند.
وی افزود: تاکنون ۳۰۱۰۴ نفر از جمعیت آسیب دیده در این مناطق، توسط تیم های سلامت روان غربالگری شده اند.
معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: از بین افراد غربالگری شده، تعداد ۴۷۲۵ نفر دارای علائم روانشناختی شناسائی شده اند که که نیاز به خدمات سلامت روان تخصصی دارند.
وی تصریح کرد: از بین افراد آسیب دیده در مناطق زلزلهزده، تعداد ۲۴۹۱ نفر نیازمند خدمات مددکاری شناسایی شدند که توسط تیمهای سلامت روان به سازمانهای ذیربط معرفی و ارجاع داده شدند.
اسدی در پایان گفت: تاکنون برای تمام افراد دارای علائم روانشناختی ( ۴۷۲۵ نفر) حداقل یک تا ۳ جلسه مداخلات روانشناختی انجام شده است.