شناسهٔ خبر: 23112734 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

استاندار مازندران:

مشکل آب در گلوگاه حل می‌شود / ارائه تسهیلات برای پرورش ماهی خاویاری در مازندران

استاندار مازندران گفت: به سرانجام رساندن پروژه‌ سد گلورد و آب شیرین‌کن شهرستان در اولویت استانداری مازندران قرار دارند تا مشکلات آبی مردم گلوگاه حل شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلوگاه ما، محمد اسلامی در جلسه شورای اداری در گلوگاه اظهار کرد: باید برای استفاده از ظرفیت‌های شهرستانی برنامه‌ریزی کنیم و بدانیم چه کاری انجام می‌دهیم و از روش‌ها و فرصت‌های شغلی که در حال حاضر وجود دارد باید استفاده کنیم و با ارائه راه‌حل آنها را توسعه دهیم.


وی با اشاره به دکل‌بندان گلوگاهی، بیان کرد: با توجه به آمار که بیشتر دکل‌بندان کشور از گلوگاه هستند آنها می‌توانند به جای فعالیت در شرکت‌های غیربومی، توسط پیشکسوتان این عرصه، خودشان شرکت تأسیس کنند؛ چرا که مهم‌ترین عنصر شغلی یعنی نیروی انسانی متخصص را دارد.

استاندار مازندران در خصوص اصلاح الگوی کشت، گفت: در مورد اصلاح الگوی کشت باید با کشاورزان صحبت کند، کشاورزان اگر مسؤولان را در کنار و حامی خود ببینند اعتماد می‌کنند.

اسلامی در مورد سیستم مدیریتی عرضه محصولات به بازار، اظهار کرد: اگر سیستم مدیریتی در عرصه محصولات باغی و کشاورزی درست تعیین شود از سوء استفاده واسطه‌ها جلوگیری خواهد شد و اقتصاد استان بهبود پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: باید تدبیری اندیشه شود تا روستائیان به شهر مهاجرت نکنند، با بیمه روستایی و ارائه تسهیلات ارزان قیمت به آنها می‌توانیم از مهاجرت به شهرها جلوگیری کنیم.

وی در خصوص بیمه روستائیان و عشایر بیان داشت: تا کنون در مازندران 20 درصد از روستائیان، بیمه روستائیان و عشایر شده‌اند که حق بیمه 15 درصد بوده که 10 درصد آن را دولت پرداخت می‌کند و 5 درصد دیگر را برعهده روستائیان می‌باشد.

اسلامی همچنین افزود: به سرانجام رساندن پروژه‌ سد گلورد، شبکه سازی آن به سمت گلوگاه و همچنین آب شیرین‌کن شهرستان در اولویت استانداری مازندران قرار دارند تا به لحاظ آب آشامیدنی و کشاورزی مردم گلوگاه حل شود.

این مسؤول درباره لایروبی دریای گلوگاه گفت: در این بخش هم به دلیل رسوبات فراوان انباشته شده در سطح دریا، برنامه ریزی و لایروبی در دستور کار است و با استفاده از ظرفیت‌های گردشگری و بوم‌گردی طرح‌هایی را برنامه‌ریزی کنیم و این طرح‌ها مورد حمایت قرار می‌گیرد تا شاهد رونق در این بخش و توسعه گردشگری شهرستان باشیم.


مقام عالی دولت در استان با اشاره به این که شهرهایی که در ورودی استان قرار دارند، گفت: شهرهایی که در ورودی استان هستند باید زیباسازی شوند و با نهضتی که در خصوص پاکسازی زباله در مازندران راه اندازی کردیم نباید در جایی از استان شاهد زباله باشیم.

اسلامی در خصوص ارائه تسهیلات پرورش ماهیان خاویار گفت: تا پایان بهمن ماه سال جاری مهلت برای ارائه تسهیلات پرورش ماهی خاویار در استان است که متاسفانه مازندران ردیف 14 جدول در بین استان‌های کشور در خصوص ارائه تسهیلات ظرفیت روستایی است.
 
انتهای پیام/