شناسهٔ خبر: 23108531 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سازماندهی پژوهشکده و دانشکده‌های دانشگاه امیرکبیر در قالب پردیس‌های تخصصی

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بنا داریم ۱۶ دانشکده و ۲۴ پژوهشکده دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در قالب پردیس‌های تخصصی سازماندهی کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم افتتاحیه هفتمین همایش بین­ المللی رنگ و پوشش (ICCC ۲۰۱۷) گفت: امیدوار هستیم این نشست به نتایج خوبی برسد تا کشور از نتایج آن بهره‌مند شود.

وی افزود: اهمیت موضوع خوردگی زیاد است و جلسات زیادی با صنایع و بخش‌های مختلف در این زمینه داشتیم؛ خوردگی در اسکله، خوردگی در بتن، خوردگی در لوله‌های نفتی مطرح است از این رو در هر بخش موضوع خوردگی مهم است.

وی با بیان اینکه به قدری موضوع خوردگی اهمیت دارد که می‌تواند ضرر و زیان به اقتصاد کشور وارد کند، گفت: مبحث خوردگی از موضوعات بین رشته‌ای است که باید برای آن اهمیت قائل شد.

معتمدی با بیان اینکه گرایش‌های بین رشته‌ای به همه بخش‌ها ورود پیدا می‌کند، افزود: در این دانشگاه تصمیم گرفته شد که مبحث خوردگی به عنوان یک موضوع بین رشته‌ای فعالیت کند به طوری که با همه دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های دانشگاه در ارتباط باشد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: هماهنگی در این حوزه ضروری است، ما در ایران در بحث خوردگی ضعیف هستیم؛ اکنون ادغام تکنولوژی‌ها در بحث‌های مختلف در دنیا مطرح شده است و ضرورت آن به خوبی حس می‌شود.

معتمدی افزود: دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های ما در کشور که به صورت جداگانه عمل می‌کنند کمتر دیده می‌شوند.

وی با بیان اینکه از ۲ سال گذشته اصلاح ساختار در این خصوص را شروع کرده ایم، گفت: تقویت رشته‌های بین رشته‌ای یکی از اقدامات ما به شمار می‌رود؛ باید با روشی بتوانیم کنار هم با هماهنگی و هم افزایی و بهره وری بیشتر حرکت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ۶۰ تا ۷۰ دانشگاه دنیا را با ضوابط مختلف در این زمینه بررسی کردیم تا از تجربه دنیا استفاده کنیم، افزود: نیاز‌ها و قوانین کشور را نیز در نظر گرفته ایم و ان شاءالله در جلسه هیأت امنای بعدی نهایی خواهد شد تا دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های دانشگاه را ساماندهی کنیم.

وی گفت: بنا داریم ۱۶ دانشکده و ۲۴ پژوهشکده دانشگاه صنعتی امیرکبیر را در قالب پردیس‌های تخصصی سازماندهی کنیم، البته در حین کار به نواقصی برخورد می‌کنیم که باید آن‌ها را اصلاح کنیم تا پردیس‌های تخصصی شکل بگیرند.

معتمدی افزود: در حال حاضر پردیس تخصصی که تشکیل شده است رشته‌های مهندسی پلیمر، شیمی، نفت و مواد یا متالورژی را در کنار هم قرار می‌دهد؛ این‌ها در عین حال که کارشان را انجام می‌دهند هماهنگی و بهره وری بیشتری دارند، خوردگی به این پردیس ارتباط دارد.