شناسهٔ خبر: 23105382 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

با حضور نویسنده کشوری؛

کتاب سه کاهن در پاکدشت نقد و بررسی شد

پاکدشت (پانا) - نقد و بررسی کتاب سه کاهن با حضور نویسنده کشوری در کتابخانه امام جعفر صادق (ع) شهرستان پاکدشت برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پانا شهرستان های تهران، به میزبانی کتابخانه امام جعفر صادق (ع) در شهرستان پاکدشت نشست نقد و بررسی کتاب سه کاهن به قلم مجید قیصری نویسنده کشوری با حضور محمدرضا شرفی‌خبوشان یکی از نویسندگان اهل شهرستان ورامین به عنوان منتقد، فاطمه مرادی مسؤول امور کتابخانه‌های عمومی شهرستان پاکدشت و صاحبان قلم این شهرستان برگزار شد.

فرامرز مولایی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری شهرستان پاکدشت و نویسنده بومی شهرستان پاکدشت کتاب سه کاهن را سرفصل آغاز موضوع رمان‌نویسی بیان کرد و گفت: سه کاهن به ‌نوعی ترویج و توسعه کتاب‌خوانی و توسعه دانایی است.

وی  در ادامه گفت: کتاب «سه کاهن» نمایشگر هنر بسیار زیبای رمان‌نویسی است که می‌تواند سرآغازی برای نگارش رمان‌های دینی و مذهبی باشد.

این نویسنده بومی شهرستان پاکدشت افزود: عشق در سرتاسر این اثر قابل دیدن است؛ این کتاب خواننده را در سراسر لحظه خواندن تنها نمی‌گذارد و خواننده را تشنه به پایان رساندن کتاب می‌کند.

در این جلسه نقد و بررسی کتاب، حاضران نظرات خود را به نویسنده و منتقد بیان کردند و نویسنده کتاب «سه کاهن» افزود: من در نگارش کتاب تلاش کردم یک کودک ساده شش ساله عرب را نشان دهم تا همه بدانند چگونه با برخی پیش‌آمده‌ها این کودک خاص می‌شود

نویسنده کتاب سه کاهن گفت: رفتارهای سنجیده و خاص این کودک شش ساله طوری بود که حتی کاهنان یهود متوجه این نکات شدند ولی اطرافیان توجهی به آن نمی‌کردند.

محمدرضا شرفی‌خبوشان نویسنده اهل شهرستان ورامین که به‌عنوان منتقد در این مراسم شرکت کرده بود گفت: داستان‌نویسی کاری هنرمندانه است که هر کس از عهده آن برنمی‌آید. تخیل سرشار هنرمند در نگارش کتاب سه کاهن کتاب را به‌سوی شکوفایی و خلق شگرد و شیوه‌های جدید می‌برد.

وی افزود: داستان‌نویس حرفه‌ای نگاهش به‌خصوص دین نگاه خلاقانه است؛ در کتاب سه کاهن خواننده احساس آرامش می‌کند با آنکه پایان قصه را می‌دانیم ولی نگارش پرکشش و پرآب و رنگ داستان همه را جذب می‌کند.

منتقد کتاب سه کاهن گفت: نگارش جدیدی که به‌عنوان یک رمان که خود را در نوشته نویسنده خود را نمایان کرد به خواننده اجازه پیشنهادهای بیشتری را می‌دهد و باعث رشد در ذهن‌های خلاق نویسندگی می‌شود.

شرفی‌خبوشان در ادامه افزود: کتاب سه کاهن پیشنهاد بسیار خوبی برای استفاده از این شیوه در حوزه زندگی شخصیت‌های دینی بزرگی چون پیامبر (ص) است.

وی افزود: بی‌شک هرکس کتاب  سه کاهن را بخواند شیوه نگارش کتاب رستم و سهراب یعنی شیوه «سهل و مطمئن» است یعنی باوجوداینکه خواننده می‌داند که آخر داستان چیست ولی این کتاب را به‌دقت می‌خواند؛ شیوه نگارش کتاب به‌ظاهر ساده ولی دارای نفوذ قوی بود که دانش عمیقی را درون خود نهادینه کرده بود.

منتقد کتاب سه کاهن افزود: نقد یعنی آشتی‌دادن نگاه با اثر که این نشان‌دادن ظریف اثر است. کار نویسنده این است که پیچیدگی‌ها را به یک داستان ساده تبدیل کند به تعبیری هنر به معنای ساده‌کردن پیچیدگی‌ها است تا همه با آن ارتباط برقرار کند.

وی در پایان گفت: شاید پرسیده شود چگونه یک نویسنده روایت دل‌نشین و شیرین خود را در قالب مذهبی نشان دهد؛ وقتی سه کاهن را می‌خوانید یعنی وارد ذهن نویسنده شده‌اید و به خواندن شیوه داستان‌گویی نویسنده دعوت‌ شده‌اید تا از آن استفاده بیشتری کنیم.

شایان ذکر است که در پایان مرادی از این منتقد و نقدهایشان تقدیر کرد و افزود: امیدوارم کتاب و کتابخوانی و افزایش زمان مطالعه در کشورمان روند صعودی داشته و همگی قابلیت نقد و انتقاد پذیری خود را در این زمینه بالا ببریم.