شناسهٔ خبر: 23094196 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایران آنلاین | لینک خبر

«ترزا می»: هفته پیش به سران اروپا مخالفتم با انتقال سفارت آمریکا به قدس را اعلام کردم

«ترزا می» نخست‌وزیر انگلستان در جمع نمایندگان پارلمان انگلیس، با اشاره به سفر هفته گذشته خود به بروکسل برای شرکت در نشست سران اتحادیه اروپا، اظهار داشت که در سفر هفته پیش نیز مخالفت کشورش با تصمیم دونالد ترامپ را به اطلاع سایر سران اروپا رسانده بود.

صاحب‌خبر -

ایران آنلاین / «ترزا می» با اعلام این خبر افزود: ما (انگلستان) همانند سایر شرکای اروپایی‌مان با این تصمیم موافق نیستیم. اما این مهم است که از طریق همکاری با آمریکا، آن‌ها را تشویق کنیم تا روند صلح از سر گرفته شود.

«ترزا می» ضمن تأکید بر لزوم دست‌یابی به راه‌حل تشکیل دو دولت فلسطین و اسرائیل خاطرنشان ساخت: در جریان روند صلح بایستی اذعان شود، وضعیت نهایی قدس در مذاکرات میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها روشن خواهد شد.
ترزا می پیش‌ازاین نیز با صدور بیانیه‌ای گفته بود که تصمیم ترامپ دراین‌باره، برای صلح منطقه سودمند نخواهد بود./ ایرنا