شناسهٔ خبر: 23087625 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

اساتید حوزه و دانشگاه راه‌های برون‌رفت از مشکلات جامعه را بررسی کنند

گروه فرهنگی: رئیس دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های لرستان با بیان این‌که وحدت حوزه و دانشگاه توطئه‌های دشمنان را نقش برآب می‌کند کمااینکه وحدت حوزه و دانشگاه راه مقابله با جنگ نرم دشمنان است، اظهارکرد: اساتید حوزه و دانشگاه باید در جهت رفع مشکلات علمی، اخلاقی، اقتصادی جامعه گام بردارند و راه‌های برون‌رفت از مشکلات جامعه را بررسی کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام سید اسماعیل حسینی، رئیس دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان در همایش وحدت حوزه و دانشگاه که امروز دوشنبه، ۲۷ آذرماه در سالن اجتماعات دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی لرستان برگزار شد،گفت: وحدت حوزه و دانشگاه موجب پیشرفت علمی و تعالی نظام اسلامی است.
وی با بیان این‌که وحدت حوزه و دانشگاه توطئه‌های دشمنان را نقش برآب می‌کند، افزود: وحدت و اتحاد بین حوزه و دانشگاه راه مقابله با جنگ نرم دشمنان است.
رئیس دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان، اضافه کرد: اساتید حوزه و دانشگاه باید در جهت رفع مشکلات علمی، اخلاقی، اقتصادی جامعه گام بردارند و راه‌های برون‌رفت از مشکلات جامعه را بررسی کنند.
حجت‌الاسلام رمضان خدایی، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان هم با تاکید بر ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه،  گفت: وحدت حوزه و دانشگاه زمینه‌ساز تحقق تمدن ایرانی ـ اسلامی است.
در این نشست سعید فرحبخش، رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی لرستان، حجت‌الاسلام رمضان خدایی، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان و از اساتید حوزه، حجت‌الاسلام سید لطف‌الله حیات‌الغیب، مدیر حوزه کمالیه و دو تن از اساتید دانشگاه‌های استان لرستان به تبیین نظرات در خصوص استفاده از ظرفیت‌های حوزه و دانشگاه پرداختند.