هادی قزوینه، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در همدان گفت: با توجه به دغدغه ای مردم همدان در راستای خرید و فروش مواد مخدر در میدان امام خمینی (ره) طرح پاکسازی به مدت 14 روز اجرایی شده است.
وی افزود: در این طرح علاوه بر پاکسازی میدان امام (ره) راستای ذغالی ها، خیابان اکباتان و شهدا نیز اجرایی و 95 نفر از خرده فروشان مواد مخدر، فروشندگان داروهای غیر مجاز و معتادان متجاهر نیز جمع آوری و تحویل مراجع قضایی داده شدند.
وی تصریح کرد: افراد دستگیر شده عمدتا فروشندگان داروهای متادون و ترامادول بوده اند همچنین برخی از آنها مصرف کننده مواد مخدر هستند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان ابراز داشت: با توجه به اهمیت تاریخی و گردشگری میدان مرکزی شهر ، این طرح تا پاکسازی کامل و تثبیت شرایط تداوم خواهد داشت.
قزوینه خاطرنشان کرد: تلاش ما در این است که این استان برای فروشندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر اعم از خرده فروشان و... محل ناامنی شود بنابراین در صورت لزوم اجرای طرح به دیگر نقاط شهر یا استان نیز تعمیم داده خواهد شد.
∎