
منصور غلامی امروز دوشنبه در حاشیه آیین تجلیل از پژوهشگران برتر در جمع خبرنگاران در مورد حذف جدول 14 و کاهش بودجه های پژوهشی در لایحه بودجه 97 اظهار کرد: این جدول تنها منبع تامین اعتبار پژوهشی نبوده است ولی می توانست به امر پشتیبانی برنامه های پژوهشی کمک کند.
وی ادامه داد: امسال دولت در ردیف های مختلف بودجه پژوهشی را پیش بینی کرده است، که البته انتظار ما بیش از این بوده است.
وزیر علوم افزود: امیدواریم در مجلس شورای اسلامی بتوانیم حمایت بیشتری بگیریم و این بودجه را تقویت کنیم؛ باید اینطور تصور کنیم که با ارائه دستاوردهای حوزه های علمی و پژوهشی این باور را تقویت کنیم که حمایت ها قطعا تاثیرهای مثبت خود را خیلی سریع نشان می دهد.
غلامی همچنین در مورد اهمیت پژوهش گفت: زندگی انسان بر مبنای پژوهش شکل گرفته و پیش می رود و لذا در شرایط فعلی نیاز داریم با توجه به گسترش علوم در زمینه های مختلف کار پژوهشی و تبدیل پژوهش به فناوری را انجام دهیم که هم توسعه همه جانبه کشور و در واقع تسهیل شرایط زندگی مردم داخل و خارج از ایران و و هم به ما در حرکت در مرزهای دانش کمک می کند.
وی تصریح کرد: پژوهش یک حرکت مستمر بی وقفه در حوزه علم و فناوری است که اجتناب ناپذیر باید انجام داد. پژوهش با زندگی مردم عجین شده به خصوص دانشمندان و محققان است.
غلامی درباره فرایند طولانی ارائه مقاله از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید دانشگاه گفت: این موضوع بستگی دارد که این مقاله در کجا چاپ می شود؛ مجلاتی که دقت بیشتر دارند در ارزیابی کیفی در واقع شاخص های تاثیر گذاری بالا دارند چاپ مقاله در آنها طولانی می شود و این موضوع دست ما نیست و مجلات در مورد آن تصمیم می گیرند.
مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر به عنوان آخرین برنامه هفته ملی پژوهش (21 تا 27 آذر) در سالن اجلاس سران برگزار و در آن از 20 پژوهشگر و 4 فناور برتر تجلیل شد.
روزهای این هفته با عناوین پژوهش، فناوری، دانش آموز و مدرسه؛ پژوهش، فناوری و صنعت؛ پژوهش، فناوری ایده و خلاقیت؛ پژوهش، فناوری اقتصاد مقاومتی؛ پژوهش، فناوری و سرمایه ملی؛ پژوهش، فناوری، مهارت و کارآفرینی و پژوهش فناوری، حوزه و دانشگاه نامگذاری شده بود.
علمی**9157**1440
خبرنگار: منصوره شوشتری** انتشار: گلشن
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با کانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me