به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیمحمد ذوالفقاری امروز در حاشیه جلسه شورای زکات استان خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از ماموریتهای اصلی کمیته امداد توسعه و ترویج فرهنگ انفاق است که از سالهای گذشته این کار توسط روحانیون، دستگاههای تبلیغاتی، صدا و سیما و رسانهها انجام شده است.
وی افزود: در حال حاضر کمیته امداد بخشی از اعتبار محرومیتزدایی را از طریق انفاق از مردم دریافت میکند به طوری که در 8 ماه امسال هزار و 230 میلیارد تومان درآمد کمیته امداد از محل انفاق بوده است. مبالغ جمعآوری شده در قالب اکرام ایتام و محسنین، صدقات، زکات، مراکز نیکوکاری و کمکهای مردم در جشنها و مناسبتهای مختلف بوده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) بیان کرد: اکنون نیز حدود 10 میلیون مشترک با کمیته امداد همکاری دارند که این آمار به 8 میلیون در قالب صندوق صدقات، یک میلیون در قالب طرح اکرام ایتام و نیز یک میلیون دیگر در مناسبهایی از جمله پرداختکنندکان زکات، فطریه تفکیک میشود.
وی با اشاره به اینکه همکاری کمیته امداد با خیریهها از طرحهای امسال به شمار میرود، گفت: امسال کمیته امداد اعتباری حدود 30 میلیارد تومان با هدف همافزایی با خیریهها درباره مددجویان مشترک و اجرای طرحهایی با زمینه توانمندسازی مثل اشتغال، مسکن، آموزش، بهداشت و معیشت در نظر گرفته است.
ذوالفقاری با بیان اینکه امیدواریم برای سال آینده طرح همکاری کمیته امداد با خیریهها ادامه یابد، عنوان کرد: حرکت از سمت صدقات دستی به صدقات و خدمات الکترونیک از دیگر اقدامات کمیته امداد است که در این زمینه نرم افزارهایی از جمله سکه و سپاس راه اندازی شده است.
وی به مزایای این طرحها و نرمافزارها اشاره کرد و گفت: این سیستم امنیت و سرعت جمع آوری پول را افزایش و هزینه تجهیزات جمع آوری را کاهش میدهد.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) به برگزاری جشن نیکوکاری در اواخر امسال اشاره و تصریح کرد: در آستانه جشن نیکوکاری هستیم در همین زمینه ابلاغ بخشنامه ها آغاز شده و در تلاشیم با کل صنایع، واحدهای صنفی و خیران استانها ارتباطگیری صورت گیرد تا در شب عید خدماتی در اختیار مددجویان قرار داده شود.
وی با اشاره به جایگاه خوزستان در بخش زکات گفت: ایجاد ارتباط با کل واحدهای اقتصادی در خوزستان دنبال میشود چرا که در این صورت موفق میشویم خدمات بیشتر و بهتری به محرومان ارائه شود.
انتهای پیام/
∎