شناسهٔ خبر: 23059376 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اتحاد اعتاب مقدس؛ افزایش دستاوردهای تربیتی زیارت

اتحاد اعتاب مقدس دستاوردهای تربیتی زیارت را افزایش می دهد

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر مرکز امور بین الملل آستان قدس رضوی دراتحاد اعتاب مقدس؛ افزایش دستاوردهای تربیتی زیارت حاشیه پنجمین نشست نمایندگان آستان‌های مقدس و بقاع متبرک ایران اسلامی به میزبانی این مرکز گفت: باتوجه به این که اهداف و عملکرد همه آستان‌های مقدس مشترک است، چنان که همگی در کنار یکدیگر قرار بگیرند، درصد بازدهی فعالیت‌های آن‌ها افزایش می یابد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد علی موحدی محصل افزود:نتیجه این مشارکت و  اتحاد به طور قطع منجر به  تسهیل امر زیارت برای زائران و  افزایش دستاوردهای معنوی و تربیتی زیارت خواهد شد.

او همچنین از تصویب طرحهای هم‌افزایی، تبادل تجارب و اقدامات مشترک میان آستان‌های مقدس خبرداد .

معاون هماهنگی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی هم در حاشیه این نشست گفت: آستان هایاتحاد اعتاب مقدس؛ افزایش دستاوردهای تربیتی زیارت مقدس در ایران سال‌ها پیگیر مشارکت در طرح‌ها و ایجاد هم افزایی میان یکدیگر بودند که از دو سال گذشته تاکنون این مهم در حال انجام است.

علی اکبریان با بیان این که مشارکت آستان‌های مقدس و اعتاب متبرک در حوزه‌های گوناگون فنی و عمرانی، فرهنگی، پژوهشی، رسانه، فضای مجازی و فناوری اطلاعات ممکن است، افزود: طرح های مشترک در این زمینه ها در کارگاه‌های تخصصی بررسی می‌شود تا در جهان اسلام شاهد هم‌افزایی در اهداف اعتاب متبرک و انتقال تجربیات باشیم.

او گفت: آستان های مقدس در کشورهای ایران، عراق و سوریه تجربیاتی دارد که باید این تجربیات را به اشتراک گذاشت.

در این نشست که نمایندگانی از آستان‌های مقدس و بقاع متبرک ایران اسلامی از جمله آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حضرت عبدالعظیم حسنی، حضرت احمدبن موسی شیراز، مسجد مقدس جمکران، بعثه مقام معظم رهبری در حج و زیارت و هم‌چنین سازمان اوقاف وامور خیریه کشور حضور داشتند آستان قدس رضوی از نظر حجم و محتوای فعالیت های فرهنگی سرآمد آستان‌های مقدس در جهان اسلام مطرح شد.