شناسهٔ خبر: 23059313 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

در نشست هم اندیشی معتمدان و مسئولان شهرستان دلگان مطرح شد؛

ایجاد نا امنی موجب عدم پیشرفت و توسعه منطقه است/مردم و معتمدان مشکلات خود را از مجاری قانونی پیگیری کنند

نشست هم اندیشی معتمدان و مسئولان شهرستان با هدف همگرایی و همدلی و با هدف رفع مشکلات امنیتی و اجتماعی در جلگه چاه هاشم این شهرستان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، نشست هم اندیشی و مشورتی در خصوص مباحث امنیتی و اجتماعی با حضور سران طوایف، معتمدین و مسئولان در مسجد جامع بخش جلگه چاه هاشم شهرستان دلگان برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین نظرمحمد بامری امام جمعه بخش جلگه چاه هاشم در این نشست با اشاره به اینکه ایجاد ناامنی موجب عدم پیشرفت و توسعه در منطقه خواهد شد، گفت: افرادی که در جامعه رعب و وحشت و ناامنی ایجاد می کنند محارب اند و قانون  باید به شدت با آنان برخورد کند.

وی تصریح کرد: در حالی که امروز قبول شدن فرزندان در دانشگاه با رتبه عالی افتخار است اما متاسفانه برخی پدران هنوز به مانند گذشته از بدست گرفتن اسحله توسط فرزندانشان و کشتن افراد افتخار می کنند.

امام جمعه بخش جلگه چاه هاشم ادامه داد: کشتن افراد و ایجاد ناامنی افتخار نیست بلکه یک ننگ است و کسی که به این افراد افتخار کند به مانند همان قاتل است.

هوشنگ بامری فرماندار و رییس شورای تامین شهرستان دلگان نیز در این مراسم با اشاره به پتانسیل نیروی جوان و  ظرفیت ها و پتانسیل های بالای منطقه، اظهار کرد: امروز در حالی که دشمنان نظام و انقلاب آرمان ها و مقدسات ما ایرانی ها و مسلمانان را هدف گرفته اند جوانان ما باید به فکر دفاع از ارزش ها و آرمان های اسلام و انقلاب باشند.

این مسئول تصریح کرد: اولین مسئولیت ما تامین امنیت مردم است که این امر مستلزم همکاری همه جانبه همه اقشار مختلف در این منطقه است.

وی از مردم، سران طوایف و معتمدین خواست تا در صورت وقوع مشکل، در وهله اول مشکل خود را به صورت ریش سفیدی حل کنند و اگر مشکل با ریش سفیدی حل نشد مردم در چارچوب قانون بدون اینکه به مسائل اختلافی دامن بزنند مشکل خود را از مجاری قانونی پیگیری کنند.

بامری اضافه کرد: این نشست در راستای همگرایی و همدلی و با هدف رفع مشکلات امنیتی و اجتماعی دربین طوایف و تیره های شهرستان دلگان برگزار شد.

گفتنی است در این نشست سران طوایف، تیره ها و گروه های شهرستان دلگان با بستن پیمان نامه ای عمومی متعهد شدند در صورت اختلاف، دعاوی خود را از مجاری قانونی پیگیری و خصومت ها را کنار گذاشته و به تحریک افراد و ایجاد تفرقه بین طوایف نپردازند و در جلوگیری از ایجاد تنش و درگیری در منطقه مسئولانه رفتار کنند.

همچنین سران طوایف، معتمدین و ریش سفیدان نیز در این نشست بر کنار گذاشتن منییت ها، حفظ وحدت و اخوت و حل مشکلات بر محور قانون مداری تاکید کردند.

بخش جلگه چاه هاشم در 65 کیلومتری جنوب غرب مرکز شهرستان دلگان سیستان و بلوچستان قرار دارد.

انتهای پیام/