شناسهٔ خبر: 23047493 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

خبر هنري

صاحب‌خبر -

 «زندگي از نو» ؛ سريال جديد شبکه 5

ضبط مجموعه تلويزيوني «زندگي از نو» جهت پخش از شبکه 5 سيما شروع شد.به گزارش افکارنيوز، «زندگي از نو» عنوان مجموعه اي است که به کارگرداني علي محمد قاسمي و تهيه کنندگي مهدي شفيعي ساخته مي شود. فيلمبرداري اين مجموعه به تازگي در استان گيلان کليد خورده است.

بخشي از لوکيشن اصلي اين سريال دکورسازي شده و بخش ديگري از همان خانه‌هاي قديمي استفاده شده است.خيام وقار کاشاني، ژيلا آل رشاد، مينا جعفر زاده، حديث نيکرو، علي انصاريان، کمند اميرسليماني، ‌ اکبر معززي، حسن رستماني، مجيد پتکي، حميد رضا سنگين، از بازيگران اصلي اين سريال هستند و قرار است بازيگران جديدي نيز به فراخور قصه در اين سريال حضور پيدا کنند.

اين سريال داستاني درباره محيط زيست، مسئله توريست، زندگي در جنگل و … دارد و در کل مجموعه داستان ايجاب مي‌کند تا قصه در شمال کشور و در يک کمپ روايت شود.

هنرمندان تئاتر مشهد در ميان مردم کرمانشاه

يک ماه از وقوع زلزله استان کرمانشاه مي گذشت كه جمعي از هنرمندان دفتر هنرهاي نمايشي حوزه هنري خراسان رضوي با عروسک‌هايشان به ديدار بچه‌هاي زلزله‌زده رفتند تا گل لبخند را بر لب‌هايشان بنشانند.در اين برنامه که با ديدار با بچه ها از روستاي قره بلاغ شيخمراد شروع شد هنرمندان با اجراي تئاتر، کتابخواني و شعر خواني، انجام مسابقه و ... لحظاتي شاد را براي بچه ها رقم زدند.

روستاهاي بعدي که اين هنرمندان رفتند، کوئيک محمود، باني هوان، بزميرآباد، پيرميکائيل، متاع صالح، الياس محمود و چند روستاي ديگر بود تا با ورود گروه به هر کدام از روستاها بچه هاي سرشار از شوق و شور با شنيدن صداي دعوت مبارک براي تماشاي نمايش ها به سوي گروه بدوند و آن وقت وقت بچه ها باشند و خنده هايي که گروه را به شوق مي آورد. بچه ها و قصه هاي عمو رحمان، بازي هاي نمايشي عمو کوروش، عمو جواد و مسابقه هاي جذابش، قصه ها و داستان هاي شيرين عمو عباس و نبات هاي عمو امير.

در پايان هر اجراي پر از شوق و شور، به بچه ها کتاب، عروسک آهوي مهرباني، دفتر، کلاه، لباس و... به عنوان هديه و يادگاري از شهر مشهد اهدا شد تا شادي آنها بيش از پيش شود.در اين اتفاق هنرمندانه گروه ابتدا در ورودي شهر سرپل ذهاب بچه‌ها را به تماشاي بازي عروسک‌ها دعوت کردند تا در ادامه شاهد ذوق و شادي بچه‌هايي باشند که زلزله لبخند را از آنها گرفته بود.

اهدا سوغات مشهد شامل عروسک آهو، نبات، کتاب و... بخش پاياني ديدار هنرمندان با کودکان بود.

مقصد بعدي گروه روستاهاي سرآبله، بازگير و کولينه بود. هواي سرد آخرين روزهاي پاييز هم دليلي نشده بود که کودکان در چادرها بمانند و همين که حضور گروه را احساس کردند دور آن‌ها جمع شدند تا شاهد هنرنمايي آن‌ها باشند و براي ساعتي کودکي کنند و بخندند و شاد باشند.

سرپل‌ذهاب، قصر‌شيرين و روستاهاي اطراف آن‌ها را زلزله غمگين کرد، ولي خيلي‌ها به اين‌ مناطق رفتند تا نشان دهند که در کنار زلزله‌زدگان هستند و کاروان نمايش کودک هنرمندان مشهدي نيز تلاش دارند به سهم خود، براي کودکان کرمانشاهي قدمي برداند.

سهم هنرمندان مشهدي هم از کمک به هموطنان کرد اجراي تئاتر بود.

«من يوسفم، مادر» و دريافت جايزه بهترين فيلم جشنواره‌ فيلم‌هاي مستقل برزيل

فيلم سينمايي «من يوسفم، مادر» به نويسندگي و کارگرداني محمدرضا فرطوسي، با بازي «عباس غزالي» جايزه بهترين فيلم بخش رقابتي دومين دوره جشنواره‌ فيلم‌هاي مستقل برزيل را از آن خود کرد.فيلم سينمايي «من يوسفم، مادر» (أنا يوسف يا اُمي) Mother,I'm Joseph نخستين اثر سينمايي محمدرضا فرطوسي در دومين اکران جهاني خود به نمايندگي از سينماي ايران در بخش رقابتي دومين دوره جشنواره‌ فيلم‌هاي مستقل برزيل روي پرده رفت و از طرف اعضاي هيئت داوران اين جشنواره، جايزه بهترين فيلم به اين اثر سينمايي به نويسندگي و کارگرداني محمدرضا فرطوسي از ايران اهدا شد.

جشنواره فيلم‌هاي مستقل برزيل تحت عنوان «باهيا» که با حمايت شهرداري اين شهر برگزار مي‌شود؛ دومين دوره آن با نمايش فيلم‌هايي از کشوهاي مختلف از جمله؛ ژاپن، استراليا، اسپانيا، آلمان، مکزيک، بلژيک، نپال، پرو، هنگ کن، فرانسه و ... در اواخر نوامبر و هفته اول دسامبر در شهر ساحلي سالوادور از ايالت باهيا؛ چهارمين ايالت بزرگ کشور برزيل برگزار شد. بازيگران اين فيلم عبارتند از:زهرا الربيعي (بازيگر مطرح سينماي عرب)، عباس غزالي، حميده موسوي، احمد حيدري، حميد حميدي.