به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد بیگدلی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; ، با اشاره به افزایش سه برابری عوارض خروج از کشور،اظهار داشت: در بودجه سال آینده این بودجه افزایش چشمگیری دارد.
وی با بیان اینکه یکی از ویژگی های بودجه 97،شفافیت آن است،افزود: در 11 دولت قبل بودجه ای به این شفافیت به دست مردم نرسیده است.
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش برخی ردیف ها به ویژه افزایش عوارض خروج از کشور و مالیات ها در بودجه سال آینده، گفت: در آمدهای کشور از دو طریق نفت و مالیات تامین می شود.
بیگدلی برضرورت کاهش وابستگی کشور به درآمدهای نفتی تاکید کرد و گفت: افزایش مالیات مطابق قانون در بودجه پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تنها 40 درصد شفافیت مالیاتی داریم،خاطرنشان کرد: 20 درصد مالیات شامل تخفیفات و 40 درصد شامل فرار مالیاتی می شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی میزان فرار مالیاتی در کشور را قابل توجه دانست و گفت: این میزان منابع بسیار بزرگی برای کشور محسوب می شود که هنوز ساماندهی نشده است.
بیگدلی با بیان اینکه دولت در حال حاضر به دنبال کاهش وابستگی به نفت است،افزود: یکی از راه های کاهش این وابستگی، حرکت به سوی مالیات است
وی با اشاره به اینکه ایران جزو پنج کشور اول جهان است که عوارض خروج از کشور از مردم دریافت می کند، ادامه داد:بسیاری از کشورها به عوارض خروج از کشور تاکید ندارند و اگر هم وجود داشته باشد بسیار کم است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حدود 30 درصد مردم ایران هر ساله به سفرهای خارجی می روند که افزایش عوارض خروج از کشور به آنها فشار می آورد،گفت:به نظر من باید این نوع عوارض حذف شود.
انتهای پیام/