به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، علیرضا دباغ عبداللهی با اشاره به اینکه تمرکز روی یک رشته خاص صنایع دستی به تنهایی مفید نیست اظهار کرد: در کنار حمایت از رشته های بومی و سنتی استان به احیای تک رشته های صنایع دستی نیز توجه می شود.
وی افزود: هم اکنون بیشتر فعالان صنایع دستی استان در رشته بافته های داری فعالیت می کنند و تعدادی از رشته ها نیز در حال حاضر گردش مالی و بازار مناسبی دارند که با پرهیز از روی آوردن به تک رشته های صنایع دستی برای فراهم کردن بستر فروش و فضای تجاری آنها تلاش می شود.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ادبیل بیان کرد: امسال 300 کارگاه صنایع دستی در این استان به صورت گزینشی مورد ارزیابی قرار گرفته تا نقاط ضعف و قوت آنها در تدوین استانداردها و درجه بندی کارگاه ها مورد توجه قرار بگیرد.
عبداللهی گفت: در سال های اخیر رشته قلم زنی در این استان احیا شده طوری که این رشته صنایع دستی سال قبل نشان ملی مرغوبیت گرفت و 300 نفر در این رشته هم اکنون در حال فعالیت هستنند و بازار فروش مناسبی را نیز در دست دارد.
وی افزود: در رشته مینای نقاشی روی فلز ، تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی ، ملیله نقره ، منبت و معرق چوب ، مس و ورشو ظرفیت های خوبی داریم و در کنار صیانت و گسترش رشته های بومی و حفظ اصالت آنها تلاش می کنیم به گستردگی رشته های صنایع دستی نیز توجهی جدی داشته باشیم.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ادبیل تصریح کرد:اردبیل از استان های برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب می شود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشته های دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق می کنند.