1. برای تازه نگه داشتن نان یک شب کامل، یک ساقه کرفس را همراه با نان در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا نان رطوبت و طعم تازه خود را حفظ کند.
۲٫ برای داشتن یک تخم مرغ صبحانه متفاوت و جالب، کافیست تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
۳٫ مربای باقی مانده در ته شیشه را دور نریزید به مقدار مساوی روغن زیتون و سرکه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس روی سالاد بریزید.
۴٫ برای جلوگیری از چسبیدن گوشت یا ماهی به ته ظرف، ابتدا ته ظرف یک لایه از برشهای لیمو قرار دهید و سپس گوشت یا ماهی را روی آن بگذارید.
۵٫ پیازهای ریز را ابتدا در آب جوش قرار دهید تا به آسانی پوست شان گرفته شود. این روش برای پوست کندن گوجه فرنگی هم موثر است. گوجه فرنگیهای تازه و سالم را چند ثانیه در آب جوش بیندازید و بعد در آب سرد قرار دهید. خواهید دید که پوستشان به راحتی کنده میشود.
۶٫ برای از بین بردن طعم تلخ هر گیاهی، آن را به مدت یک ساعت در آب یخ قرار دهید.
۷٫ برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، آن را از محل اتصال به ساقه به پایین قرار دهید؛ این امر مانع از ورود هوا میشود.
۸٫ ماکارونی را در هنگام گرم کردن مجدد، گرد کرده و به شکل دونات در بیاورید تا سریعتر گرم شود.
۹٫ سیب زمینی سرخ کرده را اگر ابتدا با دستمال کاغذی خشک کنید و یا مدتی داخل مایکروفر قرار دهید و سپس سرخ کنید خوش طعم و ترد میشود.
۱۰٫ قبل از سرو یک غذای گرم بشقاب را گرم کنید و قبل از سرو یک غذای سرد آن را خنک کنید. با همین ترفند کوچک میتوانید به حفظ طعم قوی و تازگی غذا کمک کنید.
۱۱٫ برای نگهداری طولانیتر از سبزیجات برای مثال کرفس و بروکلی آنها را در فویل بپیچید.
۱۲٫ پیاز خرد شده را اگر داخل یک ظرف نمک زده شده قرار دهید تازه میماند. حتی میتوانید به آن کمی روغن گیاهی بزنید و داخل یک ظرف دربسته نگهداری اش کنید.
۱۳٫ اگر میخواهید استیکی نرم و فوق العاده درست کنید قبل از پخت گوشت را در سس ماینوز بخیسانید تا نرم شود.
۱۴٫ برای ثابت نگه داشتن تخته گوشت، زیر آن پارچه خیس قرار دهید.
۱۵٫ قبل از بریدن فلفل تند، دستها را با کمی روغن چرب کنید تا با ایجاد مانع، تندی و بوی آن جذب پوست نشود.
۱۶٫ برای حفظ رنگ سبزیها به ویژه گل کلم قرمز و شلغم، هنگام پخت کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. اسیدیته آن در حفظ رنگدانه و فلاوانوئید موثر است. اما از آن جا که سبزیهای سبز رنگ، کلروفیل دارد، این روش موثر نخواهد بود.
۱۷٫ برای پوست کندن آسان یک بوته سیر، آن را در یک قابلمه یا ظرف فلزی قرار دهید و روی آن قابلمه یا ظرف هم اندازه دیگری را برعکس بگذارید و محکم تکان دهید تا به آسانی پوست سیر جدا شود.
۱۸٫ جوشاندن پوست سیب به مدت ۳۰ دقیقه در قابلمه آلومینیومی، مانع کدری آن خواهد شد.
۱۹٫ از کچاپ گوجه فرنگی برای تمیز کردن ظروف مس استفاده کنید.
۲۰٫ پس از مصرف تخم مرغ، پوست آن را داخل ظرف دهان باریکی که حاوی آب سرد است بیندازید و در ظرف را ببندید، پس از گذشت یک شبانه روز از آن برای آبیاری گلدانهای آپارتمانی استفاده کنید.
۲۱٫ اگر هنگام آشپزی گوشت غذا سوخت، ابتدا حوله تمیزی را در آب گرم خیس کنیدو آب آن را بگیرید، سپس گوشت را در آن بپیچید و بگذارید مدت پنج دقیقه در آن حالت بماند. سپس پوسته سوخته شده را با چاقو بتراشید.
۲۲٫ برای تمیز کردن بطریها، شیشهها یا تنگها، پوست تخم مرغ و آب و صابون ولرم داخل آنها بریزید و خوب تکان دهید. در زمان کوتاهی داخل آنها تمیز میشود.
۲۳٫ اگر ظرفهایتان بوی ماهی یا پیاز را در خود نگه داشته اند، آنها را با آب و سرکه بشویید بویشان از بین میرود.
۲۴٫ پوست سیب زمینی یا هویج را در کتری بجوشانید تا آهک آن جدا شود.
۲۵٫ برای از بین بردن بوی نامطبوع یخچال یک فنجان سرکه سفید مقطر، سودا، خاک ذغال، یک ظرف قهوه خشک شده و یک کاسه جو خام در قفسههای یخچال قرار دهید. این بوگیرهای طبیعی بهتر از هر بوگیر دیگری عمل میکنند.
code