به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایل بانو، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در مراسم تکریم و معارفه معاون عمرانی استاندار گفت: نمیدانم از محافظه کاری اقای محمدی بود که دقایق اخر من را جلو انداختند و خودشان سخنرانی نکردند.
مجید محنایی گفت: نیک اقبالی برای عمرانی استان کم نگذاشتند
وی بیان کرد: استاندار پیشین برای انتخاب نیک اقبالی در ماه اول به هوش و استعداد خانواده وی که در سطح بین الملل مطرح هستند به این جمع بندی رسیدیم که ایشان انتخاب شود و سریع توانست مسایل را در دست بگیرید.
محنایی افزود: یکی از رمز های موفق نیک اقبالی علاوه بر تخصصی که داشتند فوق لیسانس حقوق نیز بودند در این مدت تلاش ایشان اعتبارات عمرانی از ۳۰۰ میلیارد در سال ۹۲ به سه برابر رسید.
محنایی بیان کرد: با وجود اینکه فرزند سردسیر بود اما نگاهش بیشتر به پروژه های مناطق گرمسیری بود نیک اقبالی استان را به کارگاه عمرانی تبدیل کرده بود.
وی بیان کرد: به واسطه این پروژه ها برای بیش از 10 هزار نفر شغل ایجاد شد اگر در استان کاهش نرخ بیکاری داشتیم بیشترین آن به حوزه فعالیت پروزه های عمرانی مربوط می شود از همه پیمانکارانی که با وجود مطالبات زیاد اما پروزه ها را تعطیل نکردند.
نیک اقبالی عنوان کرد: در سفر رییس جمهور 167 طرح و پروژه اقتصادی و عمرانی را با 2 هزار و 220 میلیون تومان افتتاح و کلنگ زنی کردیم که 158 پروژه با اعتبار 607 میلیارد تومان بوده است.
وی بیان کرد: 9 هزار هکتار آبیاری تحت فشار با بودجه 130 میلیارد تومان اجرا ده است و برخی نیز در دست اجراست و آب رسانی به 50 هزار هکتار در دستور کار قرار دارد که اگر سد ابریز اجرا شود به مرحله ابیاری تبدیل خواهد شد.
معاون پیشین استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در اوایل دولت مردم با کلمه تخصیص اب بی گانه بودند ما نیز سهم خودمان را از آب گرفتیم و 467 میلیون متر مکعب در حوزه زهرا و 349 میلیون متر مکعب در حوزه مارون تخصیص جدید گرفته شد که کار بسیار بزرگی در چنین شرایطی است.
وی افزود: ابرسانی به چهار شهر دهدشت یعنی سوق، چرام و لنده با 250 میلیارد تومان در سفر رییس جمهور اغاز شد که در حال انجام است و سد تنگ سرخ وارد مرحله جدیدی از فعالیت رسیده است و سد چمشیر نیز 110 هزار هکتار از طریق سد چمشیر بهره مند خواهد شد.
نیک اقبالی عنوان کرد: یکی از شاخص های ارزیابی رییس پیشین دانشگاه علوم پزشکی این بود که تعداد بیمارانی که به خارج از استان فرستاده می شوند باید کم شود از 30 بیمار در سال 92 به 7 بیمار رسید یعنی دستگاه های پزشکی مورد نیاز در این حوزه به استان رسید.