شناسهٔ خبر: 23005443 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

استاندار اصفهان:

اصفهان در برخی رشته های ورزشی عقب مانده است/ استقبال مردم از جام جهانی کشتی فرنگی، میزبانی های بعدی را تضمین خواهد کرد

استاندار اصفهان گفت: اصفهان در برخی رشته ها مانند کشتی و وزنه برداری در سال های گذشته به ناحق عقب مانده است که استقبال مردم از این رشته ها، زمینه توسعه آن ها را فراهم خواهدکرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ محسن مهرعلیزاده، صبح امروز در جمع خبرنگاران اشاره به برگزاری مسابقات کشتی جام باشگاه های جهان در اصفهان، اظهار کرد: ورزش یکی از موضوعات مهم در زمینه توسعه گردشگری محسوب می شود و باید با برنامه ریزی اداره کل تربیت بدنی و هیئت های ورزش استان میزبانی مسابقات جهانی بیشتری به استان اختصاص یابد تا شاهد جذب گردشگر ورزشی و توسعه وزش در استان باشیم.

استاندار اصفهان، با بیان اینکه استان اصفهان توانایی، پتانسیل و لیاقت میزبانی مسابقات ورزشی را دارند، عنوان کرد: میزبانی این مسابقات کشتی فرصت مناسبی برای حضور ورزشکاران 13 باشگاه جهان از 11 کشور فراهم کرده است تا این ورزشکاران زیبایی های اصفهان و سلح و صفای مردم آن را از نزدیک ببینند.

وی با بیان اینکه، حضور مردم در مسابقات ورزشی در سلامت جامعه  و تشویق جوانان به ورزش موثر است، خاطرنشان کرد: این حضور مردم اصفهان و ایران را به عنوان مردمانی ورزش دوست در سطح جهان معرفی خواهدکرد.

مهرعلیزاده با بیان اینکه این مسابقات در سه دوره گذشته و در کشورهای مختلف برگزار شده است، افزود: در دوره ی گذشته این مسابقات در کشور مجارستان، تیم باشگاهی ایران به مقام قهرمانی دست یافت و به نظر می آید که شانس قهرمانی باشگاهای ایرانی به ویژه باشگاه اصفهانی در این دوره از مسابقات نیز فراهم است.
استاندار اصفهان، ادامه داد: حضور مردم اصفهان در ورزشگاه و تشویق تیم های ایرانی و به ویژه نماینده استان، تاثیر مهمی بر پیروزی آن ها خواهد داشت.

وی با بیان اینکه برپایی مسابقات ورزشی در افزایش سطح فرهنگی اجتماعی و سلامتی مردم بسیار موثر است، عنوان کرد: میزان استقبال مردم از این مسابقات در میزبانی های بعدی موثر خواهدبود.

مهرعلیزاده، اذعان کرد: اصفهان در برخی رشته ها مانند کشتی و وزنه برداری در سال های گذشته به ناحق عقب مانده است که استقبال مردم از این رشته ها، زمینه توسعه آن ها را فراهم خواهدکرد.

انتهای پیام/