به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز؛ آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز در اجلاس فناوری رسانه گفت: محور فناوری و محتوا دو محور اصلی تبلیغات است که به فرموده ی امام خمینی(ره) تاثیر گذارتر از سلاح جنگ است.
او افزود: فناوری اقسام مختلفی دارد و نحوه ی تولید و توزیع محتوا از جمله حوزه هایی است که در رسانه نیز وجود دارد.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه فناوری با خود فرهنگ می آورد افزود: امروز دنیا به کوتاه گویی و گزیده گویی رسیده است که این موضوع را حضرت علی(ع) ۱۴۰۰ سال پیش در فرمایشات خود گفته بود.
او با بیان اینکه در فناوری رسانه ای لازم است برداشت و پردازش نهایی در ذهن افراد شکل گیرد، ادامه داد: باید با دادن کدها و استفاده از ظرفیت های رسانه ای تاثیر گذار باشیم و در دوره ی کنونی و بنابر خواسته ی جامعه، نوع رسانه در تحول است و یک رسانه مانند توییتر با کاراکتر محدود حداکثر تاثیر ارتباطی را خواهد داشت.
آذری جهرمی با اشاره به اینکه تبدیل آنالوگ به دیجیتال و افزایش کیفیت، به دریافت محتوا توسط بیننده کمک کرده است، افزود: تلویزیون به عنوان مدیای نهایی است و آن چیزی که در دنیا در حال رشد است، خدماتی است که بر پایه ی دیجیتال ارائه می شود که در فناوری های نوین رسانه ای محتوا همان شبکه است اما فراگیری مدیایی رو به فزونی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: امروزه ۳ اپراتور با صد میلیون گوشی و تبلت در کشور فعال هستند و از این تعداد ۴۲ میلیون نفر از خدمات پهن باند استفاده می کنند که ضریب نفوذ بسیار بالایی را نشان می دهد.
او افزود: در صداوسیما و شرایط محدودیت گاهی هزینه های گزافی صرف می شود که فضای مجازی با اندکی هزینه و زیرساخت همان نفوذ را خواهد داشت.
آذری جهرمی افزود: امروزه با توسعه فناوری ها، فرهنگ رسانه ها هم تغییر پیدا کرده است و در عرصه ی نوین رسانه ها الزامات قانونی مختلفی دارند و در قانون اساسی گفته شده است که شبکه های تلویزیونی انحصارا در اختیار صدا و سیما است که عمل به قانون اساسی به عنوان میثاق جامعه حتمی است اما در فناوری رسانه ها چالش هایی پیش روی صدا و سیما وجود دارد .
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: در عرصه ی رسانه ای جدید اگر سیاست ها درست نباشد، نه تنها نمی توانیم حرف حق را بزنیم بلکه رسانه های نوظهور جایگاه محتوایی ما را تحت تاثیر قرار می دهند.
آذری جهرمی افزود: رسانه های نوین فرصتی هستند که در شرایط تحریم و محدودیت بتوانیم اهداف محتوایی و سریال های اعتقادی همچون مختارنامه را با کشورهای دیگر به اشتراک بگذاریم.
وزیر ارتباطات گفت: ۶۰ درصد از شبکه ی ملی اطلاعات محتوای صوت و تصویر است که در همین راه سرویس های حجمی را کنار گذاشتیم هم چنین مجوزهایی برای تحقق شبکه ملی اطلاعات صادر شده است که در مجوزهای صدا و سیما تغییراتی اعمال شود.
او خاطر نشان کرد: خیلی از ایرانی های خارج از کشور مایلند که از شبکه های ایرانی استفاده کنند که بعضی زیرساخت ها آماده نشده است و باید در بازارهای بین المللی سهم داشته باشیم.
آذری جهرمی خاطرنشان کرد: به حرکت جهادی صدا و سیما در محور مقاومت افتخار می کنیم که ظرفیت و پتانسیل بالای صدا و سیما در خارج از کشور را نشان می دهد.
به گزارش ایسکانیوز، چهاردهمین اجلاس سراسری فناوری رسانه با حمایت واحد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی 21 و22 آذر در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار می شود.
برگزاری نشست های علمی، ارایه مقالات، کمیسیون های تخصصی در سطح صدا و سیما، نمایشگاه فناوری رسانه، ارایه نوآوری های داخلی سازمان صدا و سیما با 300طرح و خارج از سازمان با 40 طرح و رونمایی از 4 طرح برجسته در مراسم اختتامیه از جمله برنامه های این اجلاس است.
∎