شناسهٔ خبر: 22999730 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

رئیس سازمان صدا و سیما تاکید کرد:

تعامل خوب رسانه ملی با شرکت های دانش بنیان

رئیس رسانه ملی در مراسم رونمایی از طرح ها و ابتکارات حوزه رسانه، از تعامل خوب صدا و سیما با شرکت های دانش بنیان خبر داد و گفت: بسیاری از نیاز های خود را از این شرکت های ایرانی تهیه می کنیم. امیرحسین مدرس امروز با خوشنویس کتیبه ضریح مطهر حضرت امام حسین (ع) و حضرت رقیه(س) به گفتگو می نشیند. با حضور معاون صدا و مدیر رادیو ایران در جشن دوسالگی رادیو جمعه از اصغر سمسارزاده تجلیل شد. سریال ایتالیایی «پائولا، زنی که بر می گردد» از 27 آذر به روی آنتن شبکه چهار سیما می رود. اولین قسمت از مجموعه تلویزیونی محکومین، شنبه دوم دی از شبکه یک روی آنتن خواهد رفت. صدای گرم، آشنا و برخورد صمیمانه‌ای دارد. فاطمه آل‌عباس گوینده با سابقه‌ رادیو، کارش را از مشهد آغاز کرده و سپس در تهران ادامه داده است. او که در عرصه صحنه و تصویر نیز تجاربی دارد، همچنان رادیو را برای فعالیت ترجیح می‌دهد و بارها موفق به دریافت جوایز گوناگون در حوزه گویندگی شده ‌است. سال‌هاست شنوندگان رادیو او را بیشتر با برنامه «خانه و خانواده» در رادیو ایران می‌شناسند. به بهانه سال‌ها فعالیت مستمر با این گوینده به گفت‌وگو نشستیم. اصغر همت از گزیده‌کارترین بازیگران سینما و تلویزیون ماست. بازیگری توانمند و نام‌آشنا که معتقد به اصول خاص خود است و بازی در هر نقش و مجموعه‌ای را براحتی نمی‌پذیرد. مخاطبان تلویزیون او را با ایفای نقش احمد گودرزی در «آژانس دوستی» می‌شناسند و مروان بن حکم «امام علی(ع)» و نیز حسن سرباز؛ شخصیتی که بنا بود در «هزاردستان» ماندگار مرحوم حاتمی پررنگ‌تر از این حرف‌ها باشد و شاید اگر این اتفاق رخ می‌داد، مسیر بازیگری همت در ادامه به شکلی ویژه‌تر رقم می‌خورد. یکی از ویژگی‌ها و کارکردهای رسانه، تولید خاطره است؛ بویژه هنر نمایش و سرگرمی که با حافظه تاریخی مخاطب پیوند خورده و با گذشت زمان به زایش نوستالژی منجر می‌شود. اگرچه تلویزیون به واسطه ماهیت بصری‌اش با حافظه تصویری مخاطب، ارتباط عمیق‌تری پیدا می‌کند و اساسا خاطره و نوستالژی با تصویر یا تصویرسازی ارتباط تنگاتنگ‌تری دارد، اما صدا هم واجد این پتانسیل و ظرفیت است که آبستن خاطرات نوستالژیک شود. رادیو چون از طریق صدا، تخیل مخاطب را تقویت می‌کند به جای تصویر، تصورات و خیالپردازی‌های مخاطب را به خاطره بدل می‌کند و مقدمه نوستالژی می‌شود. رادیو، رسانه‌ای است که دوس

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علی عسکری در حاشیه مراسم رونمایی از جدید ترین طرح ها و ابتکارات مهندسان داخلی در حوزه رسانه، دستاورد های علمی تحقیقاتی و فنی و آثار ارائه شده در چهاردهمین اجلاس سراسری رسانه را در تراز جهانی ارزیابی کرد و گفت: همانطور که می دانید رسانه ملی از بزرگترین سازمان های رسانه ای جهان به شمار می رود و امروز با کمال افتخار، ما از تجهیزات رسانه ای تولید شده داخلی برای توسعه فتی خود استفاده می کنیم.

وی تاکید کرد: رسانه ملی تعامل خوبی با شرکت های دانش بنیان داخلی دارد به طوری که تامین نزدیک به 90 درصد از تجهیزات مورد نیاز فنی خود را برون سپاری کرده و از این شرکت ها تهیه می کند.

دکتر علی عسکری تاکید کرد: شرکت های دانش بنیان ایرانی رقبای جهانی بسیاری دارند اما موفق شده اند با غلبه بر رقبای خود ، تجهیزاتی در سطح جهانی برای رفع نیاز صدا و سیما که یک سازمان بزرگ رسانه ای در سطح جهان به شمار می رود بسازند و به همین علت ما از آنان حمایت و نیاز های خود را از آنان تامین می کنیم.

وی برگزاری اجلاس فن آوری های رسانه را فرصت مناسبی برای ارائه آخرین دستاورد های داخلی در حوزه رسانه دانست و افزود: این اجلاس یک کارگاه بسیار فعال و پویاست و از آنجا که سازمان صدا و سیما برای هماهنگی و تجهیز و تدارک 66 شبکه تلویزیونی و 90 شبکه رادیویی فعال، نیاز به توسعه روز آمد در حوزه فنی دارد، این اجلاس بستر مناسبی است برای تبادل تجربیات ،هماهنگی میان این شبکه ها و معرفی تجهیزات مورد نیاز آنان.

رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: ما در این اجلاس میهمانان خارجی از رسانه های جهانی هم داشتیم که با مشاهده دستاوردهای مهندسان داخلی، از این پیشرفت ها ابراز شگفتی می کردند و این امر قدرت رسانه ای ما را به آنان نشان می داد.

نظر شما