ایران آنلاین / افشین علیخانی بابیان اینکه پس از عبور از آن فاز حاد زلزله کرمانشاه درهماهنگی میان هلال احمر استان کرمانشاه با دانشگاه علوم پزشکی این استان مقرر شد تیمهای درمانی جمعیت هلال احمر از روز 4 آذرماه در مناطق روستایی شهرستانهای آسیبدیده باشند، اظهار کرد: زیرا قبل از آن جمعیت هلال احمر در شهر و در روستا حضور داشت.
وی ادامه داد: در جلساتی میان هلال احمر کرمانشاه و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار شد که با توجه به اینکه به نوعی از حجم نیاز شهر کاشته شده است ، همه خدمات درمانی جمعیت هلال احمر درمناطق روستایی شهرستانها باشند و ارائه خدمات به مناطق شهری را دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام دهد، بنابراین از 4 آذر تیمهای هلال احمر در شهرستانهای سرپل ذهاب ،ثلاث باباجانی و جوانرود براساس اعلام نیاز این شهرستانها، حضور داشتند.
مدیرکل بهداشت و درمان جمعیت هلال احمر افزود: هر هفته هلالاحمرهایی از استانهای مختلف در این مناطق حضور داشتند و خدمات پزشکی، پرستاری، مامائی، بهداشت روان، خدمات تغذیه و بهداشت محیط را ارئه میدادند. در حال حاضر نیز این نیروها حضور دارند و تا زمانی که دانشگاه علوم پزشکی نیاز داشته باشد، خدمات رسانی ادامه خواهد یافت. همچنین در حال حاضر تیم های هلال احمر استانهای قم، خراسان شمالی و یزد در منطقه مستقر هستند.
وی با اشاره به اینکه براساس هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، نیاز احصا شده و ظرفیت موجود تقسیم بندی می شود تا نیاز مردم برطرف شود، گفت: خدمات توانبخشی جمعیت هلال احمر در منطقه شهری سرپل ذهاب از طریق دو کانکس در حال انجام بوده و خدمات فیزیوتراپی و ارتوپدی فنی در مجاورت بیمارستان سرپل ذهاب توسط جمعیت هلال احمر ارائه میشود. در حقیقت تا زمانی که نیازی در مناطق زلزله زده احساس شود وظیفه هلال احمر است تادر منطقه زلزله زده حضور داشته باشد./ ایسنا