به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حمیدرضا خوشبخت، امروز (22 آذر) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی در بانه با اشاره به اینکه فراخوان برگزاری یازدهمین جشنواره سراسری داستان بانه اواخر سال 94 اعلام شد، گفت: یک هزار و 68 اثر شامل 598 اثر به زبان فارسی و 470 اثر به زبان کردی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
وی عنوان کرد: بعد از داوری های انجام شده 73 اثر در بخش های داستان، مقاله و کودک و نوجوان به مرحله نهایی و ارائه در جشنواره پذیرفته شد.
وی اظهارداشت: با توجه به رایزنی های انجام شده قرار است دبیرخانه دائمی این جشنواره در اختتامیه راه اندازی شود و به همین دلیل نیازهای سخت افزاری براساس استانداردهای لازم این کار به بنیاد داستان نویسان کشور انعکاس داده شده است.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان بانه ادامه داد: ارسال آثار به زبان فارسی در این دوره جشنواره نسبت به دوره گذشته 15 درصد رشد داشته است.
خوشبخت اضافه کرد: خوشبختانه جشنواره داستان بانه جایگاه مطلوبی در کشور پیدا کرده و حتی بسیاری از استان های کشور از آن الگو گرفته و اقدام به اجرای جشنواره ای در حوزه داستان کردند.
وی با بیان اینکه نیاز اصلی برگزاری هر برنامه ای تامین منابع مالی است، گفت: یکی از خواسته ها و برنامه های ما مشارکت مردم هم در حوزه مادی و هم معنوی اجرای برنامه های فرهنگی و هنری است.
وی عنوان کرد: زمانی که دبیرخانه دائمی جشنواره داستان بانه راه اندازی شود بودجه مستقلی برای آن تعریف خواهد شد و همین امر باعث استمرار این رویداد فرهنگی در سنوات آینده خواهد شد.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان بانه با اشاره به اینکه یکی از سیاست های وزارت ارشاد واگذاری برنامه های فرهنگی و هنری به مردم است، گفت: امیدواریم در احتتامیه دبیری این جشنواره به یکی از فعالان حوزه داستان نویسی واگذارشود.
خوشبخت اظهارداشت: وقتی اساسنامه جشنواره داستان بانه تدوین شود تمامی کارها بر این اساس پیش خواهد رفت.
وی با بیان اینکه در این شهرستان، حوزه فرهنگی متناسب با حوزه تجاری و اقتصادی رشد نکرده است، بیان کرد: اجرای پروژه فرهنگسرای شهرستان بانه آغاز شده و پیش بینی می شود تا اواخر سال 98 به بهره برداری برسد.
∎