به گزارش نصر، عاشور اکرمی در جلسه کمیته برنامهریزی آموزش و پرورش این شهرستان اظهار داشت: محور اصلی فعالیتهای مدارس متوسطه استان، تعالی مدیریتی بوده و این برنامه از دو سال پیش در مدارس به صورت رسمی آغاز و گامهای موثری در پیشبرد این طرح برداشته شده است.
وی راهبرد آموزش و پرورش را محافظت از برنامه درس ملی عنوان کرد و ادامه داد: در این برنامه نسبت به زمان و مکان آموزش در مدارس توجه و تاکید بیشتری شده است.
اکرمی اضافه کرد: بر اساس این برنامه، تمام کتابهای درسی مقاطع متوسطه دوره اول و دوم و نیزهنرستانها در یک بازه زمانی و به ازای هر کلاس آموزشی در قالب 100 دقیقه تدریس میشود.
معاون آموزش متوسطه آذربایجانشرقی گفت: بر این اساس، زمان آموزشی در این سند برای مقاطع متوسطه دوره اول یکهزار و 110 دقیقه، برای مقطع متوسطه دوره دوم یکهزار و 295 دقیقه و برای شاخههای فنی و حرفهای و کار و دانش یکهزار و 480 دقیقه در طول سالتحصیلی تعریف شده است.
اکرمی با بیان اینکه مکان آموزشی از مهمترین زیرساختهای آموزشی در اجرای برنامه درس ملی است افزود: مکان آموزشی، منحصر به کلاس درس نبوده و آموزشها باید در محیطهای یادگیری متعدد نیز اجرا شود.
وی با اشاره به بخشهای تعریف شده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ادامه داد: توجه متوازن به ساعتهای تربیتی در مدارس از نکات مورد تاکید این سند بوده که باید مورد توجه مدیران مدارس قرار گیرد.
مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز در این جلسه یکی از انتظارات از حوزه آموزش و پرورش را افزایش کیفیت آموزشی عنوان کرد و افزود: در سالتحصیلی جاری و در راستای ارتقای انگیزش و تکریم معلمان، انگیزش دانش آموزان و افزایش مشارکت اولیا در مدارس، برنامههایی تدوین و اولویتبندی شده است.
جلیل اسلامی کمبود سرانه مدارس و فضاهای آموزشی در این شهرستان را از مشکلات آموزش و پرورش مراغه برشمرد وتصریح کرد: بر این اساس در راستای افزایش کلاسها و فضاهای آموزشی، هنرستان 18 کلاسه خیرساز شهرام فرجی در سالتحصیلی جدید به بهرهبرداری رسیده و به فضای آموزشی این شهرستان افزوده شده است.
انتهای پیام/