شناسهٔ خبر: 22987959 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تولید فرآورده های پروتئینی در لالی افزایش یافت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لالی از افزایش تولید فرآورده های پروتئینی در این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رقیه سلطانی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لالی با اشاره به افزایش تولید فرآورده های پروتئینی در این شهرستان بیان کرد: در راستای افزایش مشاغل خانگی و ارتقاء سطح تولید فرآورده های پروتئینی شامل؛ مرغ و تخم مرغ، در آذر ماه سال جاری ۳ هزار و ۵۰۰ قطعه جوجه یک روزه بومی در سطح روستاهای این شهرستان توزیع گردید.

وی اظهار داشت: این اقدام سبب افزایش بهره وری بهره برداران و اشتغالزایی ۳۰ نفر بطور مستقیم می شود.

سلطانی تصریح کرد: تولید روزانه ۲ هزار عدد تخم مرغ و ۵ تن گوشت سفید از جمله نتایج توزیع جوجه ها خواهد بود.

انتهای پیام/گ

افزایش تولید فرآورده های پروتئینی در لالی