شناسهٔ خبر: 22856784 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

هر آنچه در مورد مصرف گوشت مرغ باید بدانید

گوشت مرغ خانگی گوشت معتدل و متوسطی است که رنگ پوست را بهبود داده و مصرف آن مزایای زیادی دارد همچنین بهترین نوع مرغ، مرغی است که در حال چرا و تحرک داشته باشد نه اینکه در جایی مثل مرغداری نگهداری شده و با تغذیه مصنوعی رشد کند.

صاحب‌خبر -

سید مهدی میرغضنفری در مورد خواص گوشت مرغ از دیدگاه طب سنتی اظهارداشت: گوشت مرغ و پرندگان نسبت به گوشت چرندگان مثل گاو و گوسفند لطیف‌تر است، یعنی هضم راحت‌تری دارد و مواد زاید کمتری تولید می‌کند.

وی افزود: هرچه پرنده جوان‌تر یا اصطلاحا جوجه باشد لطافت بیشتری دارد. بنابراین برای مردم عصر امروز که فعالیت بدنی نسبتا کمی دارند، مصرف گوشت پرندگان بیشتر از چرندگان توصیه می شود و به عتدال نزدیک‌تر است.

محقق طب سنتی ادامه داد: گوشت مرغ خانگی گوشت معتدل و متوسطی است که رنگ پوست را بهبود داده و مصرف آن مزایای زیادی دارد همچنین بهترین نوع مرغ، مرغی است که در حال چرا و تحرک داشته باشد نه اینکه در جایی مثل مرغداری نگهداری شده و با تغذیه مصنوعی رشد کند.

میرغضنفری ادامه داد:ولی در محل هایی که به صورت مصنوعی مرغ را نگهداری می کنند چون هم غذای طبیعی استفاده نمی شود و هم فعالیت بدنی در حد کافی نیست.موادزاید در بدن مرغ جمع می شود و بنابراین مصرف بیش از حد آن ضررهایی به همراه خواهد داشت.

این پزشک و دکترای تخصصی فیزیولوژی با بیان اینکه هرچه مرغ چاق‌تر باشد، رطوبت بیشتری در بدن تولید کرده و بنابراین مزاج های مرطوب باید از آن پرهیز کنند، گفت: میزان حرارت گوشت مرغ نسبت به حرارت گوشت های قرمز و گوشت گوسفند کمتر است و اینکه اصطلاحا گفته می شود سرد است به این معنی است نه اینکه طبع آن سرد باشد.

محقق طب سنتی ادامه داد: افراد با مزاج سرد بهتر است از گوشت های قرمز استفاده کنند و یا درصورت مصرف گوشت مرغ، نباید آن را همراه با سردیجات دیگر مثل ماست و دوغ و یا چیزهای ترش مثل غوره بخورند؛ چون ممکن است سردی در بدن آنها افزایش یافته و دچار قولنج، دردشکم و گرفتگی عضلات شوند.

میرغضنفری با اشاره به اینکه بال و گردن و مخصوصا دل مرغ نسبت به گوشت قسمت های دیگر بدن مرغ گرم تر است، گفت: بهترین زمان ذبح و مصرف مرغ، قبل از شروع دوران تخم‌گذاری و درمورد خروس، اوایل شروع به خواندن است.

وی بیان داشت: گوشت جوجه گرمی و خشکی بیشتری دارد. بنابراین به اعتدال نزدیک‌تر است و سریع‌تر هم از بدن دفع می‌شود، لذا گرم مزاج ها نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند.

منبع: فارس

برچسب‌ها: