شناسهٔ خبر: 22983827 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایران آنلاین | لینک خبر

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش:

در کتاب‌های درسی به جای استفاده از منطق قرآن از منطق خودمان استفاد کردیم

مهدی فیض، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر از منطق قرآن در درس‌ها استفاده می‌شد امروز دانش آموزان دیندارتری داشتیم.

صاحب‌خبر -

ایران آنلاین / مهدی فیض پیش از ظهر امروز در مراسم آغاز هفته بزرگداشت قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش که در دبیرستان فرهنگ منطقه 2 تهران برگزار شد، اظهارکرد: اگر کسی با قرآن مانوس شود جایگاه ائمه از مسیر قرآن برایش مشخص خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیرآموزش و پرورش با اشاره به این که باید انسان متقی احکام را بپذیرد، تصریح کرد: با آشنایی با قرآن می توانیم در جزئیات تقلید کنیم.

وی افزود: قرآن می‌تواند جایگاه ائمه را برای ما تبیین کند و این به شرط سرمایه گذاری است البته به شرط تدبر در قرآن نه تنها فقط قرائت.

فیض خاطرنشان کرد: متاسفانه، منطق سازی از سر دلسوزی در دین خطایی است که صورت گرفته و از این منطق خود ساخته به جای منطق قرآن استفاده می کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر این که منطق قرآن، بالاترین منطق‌هاست، افزود: در کتاب‌های درسی به جای استفاده از منطق قرآن از منطق خودمان استفاد کردیم در نتیجه دانش آموز دیندار تربیت نکردیم و اگر ازمنطق قرآن در درس‌ها استفاده می‌شد امروز دانش آموزان دیندارتری داشتیم.

فیض بیان کرد: منکران خداوند هنگامی که در بن بست قرار می گیرند، متوسل به خدا می شوند. انسان‌های بی دین در حوادث و اتفاقات ناگوار متوجه وجود خداوند می‌شوند. این منطق قرآن است که متاسفانه ما آن را رها کردیم و سراغ منطق‌های خودساخته رفتیم.

وی در پایان با بیان این که همه باید به منطق قرآنی برگردند، به سخن امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: برای رفع تشنگی مردم دنیا نسبت به آموزه‌های اسلام، باید برنامه ریزی کنیم./ ایسنا