ایران آنلاین / دکتر محمدرضا آقایی با اشاره به اینکه امروزه تکنولوژی زندگیها را به سمت غذاهای فستفودی سوق داده است، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 850 مغازه فستفود، پیتزا فروشی، ساندویجی و فلافی در یزد وجود دارد.
وی با بیان اینکه متاسفانه 30 درصد از دانشآموزان یزدی حداقل یکبار در هفته از غذاهای فستفودی استفاده میکنند، افزود: در چنین شرایطی نمیتوان افراد را از مصرف این گونه غذاها که باعث داشتن نسلی چاق، استرسی، بیتحرک و فستفودی شدند، منع کرد.
مدیر مرکز تحقیقات دیابت یزد، با اشاره به اینکه باید با داشتن غذاهای فست فودی سالم به فرزندان خود اجازه مصرف این غذاها را داد، تصریح کرد: جشنواره سالم فود با شعار فستفود، اما سالم در یزد برگزار میشود.
وی با بیان اینکه مصرف غذاهای فستفودی نیاز به فرهنگسازی دارد، اظهار کرد: نباید این گونه غذاها را به عنوان پاداش در نظر گرفت و تا جایی که امکان دارد در خانه تهیه شود.
آقایی فستفود دارای چربی و شیرینی کم را فستفود سالم دانست و خاطر نشان کرد: مصرف فستفودهای مضر تاثیرات منفی بسیاری را بر سلامت افراد میگذارد.
وی با بیان اینکه جشنواره سالم فود جمعه 24 آذرماه از ساعت 11 الی 17 در پردیس جنوب واقع در روبه روی پارک هفت تیر برگزار میشود، اظهار کرد: در کنار این مسابقات، کارگاههای آموزشی تغذیه و آشپزی سالم، غربالگری دیابت، غرفههای نقاشی و جایزه ویژه دختران دبیرستانی و دانشجویان برگزار میشود.
این مقام مسئول افزود: کلاسهای توجیهی و آموزشی مسابقه برای شرکتکنندگان در چهارشنبه 22 آذرماه ساعت 16 در محل کارخانه جنوب برگزار میشود.
مدیر مرکز تحقیقات دیابت یزد، با بیان اینکه فرهنگ تغذیه سالم با برگزاری این گونه برنامهها از بسیاری از بیماریها پیشگیری میکند، گفت: افرادی که تاکنون ثبت نام نکردند در صورت تمایل به شرکت میتوانند با حضور در محل برگزاری کلاسهای توجیهی ثبت نام کنند./ ایسنا