شناسهٔ خبر: 22979860 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

سردار مهماندار خبر داد:

٧ هزار موتور سوار متخلف تهرانی آموزش دیدند

رئیس پلیس راهور پایتخت گفت: ٧ هزار موتور سوار متخلف در کلاس های آموزشی برای بهبود فرهنگ تردد موتورسواران شرکت کرده و گواهی آموزشی دریافت کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار مهماندار رئیس پلیس راهور پایتخت با اشاره به اجرای طرح جدید آموزش موتور سوار های متخلف اظهار داشت: با توجه به گرایش روز افزون استفاده از موتور سیکلت به لحاظ سهولت تردد و پایین بودن هزینه خرید و نگهداری و همچنین تبدیل شدن این وسیله به ابزاری برای امرار معاش بعضا مشاهده می شود برخی از موتور سواران به جهت انتفاع بیشتر با زیر پا گذاشتن قوانین و ضایع کردن حقوق شهروندی چهره ناخوشایندی در آمد وشد شهری به وجود می آورند.

وی افزود: توجه به نقش غیر قابل انکار آموزش در بهبود فرهنگ تردد موتورسواران ، پلیس راهور تهران بزرگ اقدام به راه اندازی تعداد ٢٦ ایستگاه سیار آموزشی ویژه موتور سواران متخلف در میادین و نقاط اصلی شهر کرده که رانندگان متخلف ضمن اعمال قانون برای بازآموزی قوانین به ایستگاه های آموزشی مذکور هدایت شده و در کلاس های آموزشی شرکت می کنند.
سردار مهماندار ادامه داد: از زمان اجرای این طرح بیش از ٧٠٠٠ موتور سوار متخلف در این کلاس ها شرکت کرده اند و اغلب آنها گواهی آموزشی دریافت کردند.
رئیس پلیس راهور در پایان گفت: موتور سوران تهران قوانین راهنمایی و رانندگی ، استفاده از کلاه ایمنی و عدم استفاده از تلفن همراه حین رانندگی و البته رانندگی ایمن را مدنظر داشته باشند.