صاحبخبر - این خوراک به حدود ۳ تا ۳/۵ ساعت زمان برای پخت نیاز دارد و طعمدهنده اصلی آن نیز سرکه سیب است که امیدواریم دوست داشته باشید.
مواد لازم عبارتند از: راسته گوسفند یا گوساله، نمک و فلفل سیاه، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۵ حبه سیر، ۲ عدد پیاز زرد، ۴ عدد هویج درشت، ۲ عدد سیبزمینی بزرگ، ۲ عدد سیبزمینی شیرین، یک ساقه رزماری، ۳ پیمانه سرکه سیب، ۲ قاشق غذاخوری سس گوجهفرنگی پر ادویه.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. روی دو طرف گوشت نمک و فلفل سیاه بپاشید. یک تابه چدنی متوسط را روی حرارت ملایم قرار داده، کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. پس از داغ شدن روغن، گوشت را درون تابه تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. سپس از تابه بیرون آورده و کنار بگذارید. سیر، پیاز، هویج، سیبزمینیها و رزماری را بیفزایید و تفت دهید تا کمی نرم شوند. دوباره گوشت را به تابه برگردانده و روی سبزیجات قرار دهید. سرکه سیب و سس گوجهفرنگی را روی آن بریزید. در تابه را گذاشته و آن را به مدت ۲/۵ تا ۳ ساعت درون فر قرار دهید. گوشت و سبزیجات پخته شده را با ساقه رزماری تزئین و سرو کنید.
منبع: روزیاتو∎