شناسهٔ خبر: 22966761 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

افزایش ها و کاهش های بودجه ورزش کشور در سال 97

تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت ورزش و جوانان گفت: مجموع اعتبارات پیشنهاد شده برای ورزش کشور در لایحه بودجه سال 97 کل کشور معادل یک هزار و 595 میلیارد تومان است که در مقایسه با سال 96 معادل 9 درصد کمتر است.

صاحب‌خبر -

بخش ورزش کشور در لایحه بودجه شامل وزارت ورزش و جوانان، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، کمیته ملی المپیک و کمیته ملی پارالمپیک است.
داود عزیزی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در باره اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی ها در ردیف های اصلی و فرعی بودجه سال 97 کل کشور نیز گفت: ردیف اصلی هزینه ای بودجه وزارت ورزش و جوانان در سال 97 معادل 410 میلیارد تومان است که نسبت به مصوب سال 96 معادل 25 درصد رشد داشته است. مصوبه سال 96 بودجه کشور در این بخش معادل 328میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: ردیف های فرعی هزینه ای وزارت ورزش و جوانان در سال 97 بیش از 41میلیارد تومان پیش بینی شده است. این بخش در قانون بودجه سال 96 معادل 45 میلیارد تومان بوده که از کاهش 9 درصدی در سال 97 حکایت دارد.
مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: اعتبارات موضوع 27صدم درصد از 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده در برنامه ششم توسعه در سال 96 از 317 میلیارد تومان، در سال 97 با رشد چهار درصدی به 328 میلیارد تومان افزایش یافت.
عزیزی گفت: مجموع اعتبارات هزینه ای وزارت ورزش و جوانان در قانون بودجه سال 96 معادل 690 میلیارد تومان بوده که در لایحه بودجه سال 97 با رشد 13 درصدی به 779میلیارد تومان رسید و در صورت تصویب نهایی مجلس شورای اسلامی به قانون تبدیل می شود.
وی در باره اعتبارات طرح های تملک دارایی ها افزود: بودجه طرح تملک دارایی ها در ردیف اصلی بودجه سال 96 معادل 266میلیارد تومان بوده است که در بودجه پیشنهادی سال 97 با کاهش 48 درصدی به 138میلیارد تومان رسید.
مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت ورزش و جوانان اعتبارات موضوع 27 صدم درصد تملک دارایی در قانون بودجه سال 96 معادل 285میلیارد تومان بوده که در لایحه بودجه سال آینده با افزایش 15 درصدی به 328میلیارد تومان رسید.
عزیزی جمع اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی ها در لایحه بودجه سال 97 کل کشور را هزار و 315 میلیارد تومان عنوان کرد.
وی افزود: این میزان اعتبار در مقایسه با بودجه سال 96 کل کشور یک درصد کاهش داشته است.
مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت ورزش و جوانان اعتبارات عمرانی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در لایحه بودجه سال 97 کل کشور را 206میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: بودجه عمرانی این شرکت در سال 96 بیش از 364 میلیارد تومان بوده است. این رقم نشان می دهد که بودجه این بخش در سال 97 معادل 43 درصد کاهش یافته است.
عزیزی در باره بودجه ردیف اصلی هزینه ای کمیته ملی المپیک نیز گفت: بودجه این کمیته از 46میلیارد تومان مصوب در سال 96 با 30 درصد رشد در سال 97 به 51 میلیارد تومان افزایش یافت.
وی بودجه پیشنهادی برای کمیته ملی پارالمپیک در سال 97 را 22میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این میزان اعتبار نسبت به بودجه مصوب در سال 96 معادل چهار درصد کاهش یافته است.
مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت ورزش و جوانان افزود: همچنین اعتبارات استانی موضوع 27صدم درصد از 9 درصد تعرفه مالیات بر ارزش افزوده در سال 96 از756 میلیارد تومان با رشد 15درصدی به 867میلیارد تومان در بودجه سال 97کل کشور رسید که مجموع سهم وزارت ورزش و جوانان 763میلیارد تومان است.
رئیس جمهوری لایحه بودجه سال 1397 کل کشور را 19آذر ماه تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد. این لایحه در صورت تصویب مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان قانون اساسی مبنای عمل دولت در سال آینده خواهد بود.
ورزشی**9250
خبرنگار:گلی سفیدزاده انتشاردهنده:علی خورسندی

انتهای پیام /*