به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، ایمن درمانی روشی جدید برای درمان و مداوای سرطان محسوب می شود و دانشمندان از این شیوه به منظور تشدید روش های دفاعی طبیعی بدن بهره می گیرند.
به منظور ارتقا و افزایش تاثیرگذاری این روش درمانی مطالعه تازه ای صورت گرفته که منجر به شناسایی نوعی پروتئین جدید با قابلیت هدایت سلول های ایمنی بدن به سمت تومورهای سرطانی به منظور نبرد مستقیم با آنها شده است.
این سلول های ایمنی T-cells نام دارند و توسط بدن به منظور تقویت سیستم ایمنی آن تولید می شوند. در روش ایمن درمانی جدید برای مقابله با سرطان بر نوع خاصی از این سلول های ایمنی موسوم به سلول های CD۸+ T تمرکز می شود که قادر به تخریب تومورها و دیگر سلول های آلوده به ویروس هستند.
این روش می تواند برای درمان برخی انواع سرطان مانند سرطان خون و مغز استخوان به کار گرفته شود اما تا به حال برای مقابله با دیگر انواع سرطان کارآیی نداشته است. پروتئینی که می تواند حامل سلول های ایمنی CD۸+ T تا مقصد باشد، Runx۳ نام دارد و تا به حال بر روی برخی حیوانات با موفقیت آزمایش شده است.
دانشمندان امیدوارند استفاده از پروتئین یادشده دامنه کاربرد روش ایمن درمانی را گسترش دهد تا در آینده شاهد بهره گیری از این روش برای طیف گسترده تری از انواع بیماری سرطان باشیم.