شناسهٔ خبر: 22959062 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

آغاز طرح زمستانه هلال احمر/ ارایه خدمات به زلزله‌زدگان غرب کشور ادامه دارد

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل جمعت هلال احمر گیلان از آغاز طرح زمستانه این جمعیت در ۲۰ پایگاه ثابت و سیار استان خبر داد و گفت: در این پایگاه ها به صورت شبانه روز ۵ نجاتگر برای ارایه خدمات احتمالی حضور دارند.

صاحب‌خبر -

مهدی ولی پور، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان گیلان با بیان اینکه طرح زمستانه جمعیت هلال احمر از روز گذشته آغاز و تا ۲۰ اسفند ادامه دارد، به خبرنگار خبرگزاری شبستان، گفت: این طرح در ۲۰ پایگاه آغاز شده است که ۱۴ پایگاه ثابت و ۵ پایگاه موقت است.

وی با اشاره به فعالیت شدن یک پایگاه تیم واکنش سریع نیز برای همین امر، افزود: به صورت شبانه روز پنج نجاتگر در هر پایگاه برای ارایه خدمات احتمالی حضور دارند.

ولی پور در ادامه از فعال بودن یکصد دستگاه تجهیزات شامل آمبولانس، ست نجات، خودروی کمک دار، خودروی پشتیبانی و یک فروند بالگرد جمعیت هلال احمر استان گیلان نیز در این طرح خبر داد.

وی در ادامه همچنین با اشاره به امدادرسانی این جمعیت به هفت نفر در ییلاقات سوباتان شهرستان تالش در سه روز گذشته، اظهار کرد: پنج راننده آفرود و ۲ نفر از افراد محلی که برای گردش به منطقه اسب مور سوباتان تالش رفته بودند، در مسیر برگشت به دلیل بارش برف شدید، گرفتار شدند که با سامانه ۱۱۲ هلال احمر تماس گرفتند و تیم امداد کوهستان شهرستان تالش شامل سه نجاتگر و یک راهنمای محلی عازم منطقه شدند، پس از پیدا کردن، آنها را در یک محل امن پناه دادند و بعد از هماهنگی با سازمان امداد کشور با کمک بالگرد هلال احمر اردبیل، افراد به پایین کوه منتقل شدند.

ولی پور همچنین به ارایه خدمات به خانوارهای زلزله زده غرب کشور توسط ستاد جمعیت هلال استان گیلان اشاره کرد و گفت: از ۵ آذر که ستاد جمعیت هلال احمر گیلان با نام «زیتون» در کرمانشاه راه اندازی شد، مسئولیت لجستیک و انبار مرکزی، توزیع اقلام یکی از مناطق شش گانه شهر و تامین اقلام مورد نیاز ۵ استان دیگر را بر عهده داشت.

وی بیان کرد: تاکنون در شهرستان سرپل ذهاب استان‌های خراسان رضوی، گیلان، خوزستان، مازندران، همدان، تهران و همچنین استان‌های چهارمحال، قم، البرز نیز در هفته ابتدایی در عملیات سرپل ذهاب حضور داشتند که طی آن، به ۱۶ هزار خانوار خدمات رسانی شده است.

ولی پور تصریح کرد: همچنین یک صد تن از کارکنان و نجاتگران و تیم های سحر جمعیت هلال احمر استان در ستاد به طور شبانه روزی در حال  شناسایی خانوارهای آسیب دیده، بسته بندی اقلام زیستی و ساماندهی کمک ها جهت توزیع به مردم منطقه هستند.

وی با بیان اینکه قبل از استقرار ستاد هلال احمر گیلان، تیم سحر« حمابت روانی» استان با حضور۲۶ تن از امدادگران در  منطقه دالاهوشاه به ۷۰۰ تن از کودکان و مادران خدمات ارایه کردند، افزود: مشاوره و روانشناسی جهت  کمک به بازگشت افراد حادثه دیده به شرایط عادی زندگی، آموزش نکات بهداشتی کمک‌های اولیه با توجه به شرایط و فرهنگ منطقه به مادران، ارائه نکات ایمنی و بهداشتی در چادر، جلوگیری از حریق، ارائه نکات پیشگیری از بیماری‌های شایع بعد از زلزله از جمله کارهای انجام شده تیم های سحر است که برای حادثه دیدگان انجام می شود.