معاون اول قوهقضاییه گفت: میگویند چرا سران فتنه را محاکمه نمیکنید، شورای عالی امنیت ملی مصوب کرد که این محاکمه به مصلحت نیست و فعلا آنها را محصور کردند، قوهقضاییه در آنچه در ٨٨ پیش آمد وارد شد، برخورد کرد و در برخوردها اشکالی به وجود آمد که به آن مشکلات هم رسیدگی کرد، اگر مصوبه نبود قوه رسیدگی میکرد.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه شریف با واکنش به پاسخ دانشجویان به این سوال که آیا اینکه گفته میشود در جمهوری اسلامیخفقان است، بیعدالتی نیست؟ اظهار کرد: اگر عدالت را اینگونه معنا میکنید که هر کسی هر چیزی را بیان کند و بگوییم که عدالت نیست، خب باید برداشتش از عدالت را بیان کنیم.
وی در واکنش به سوت و دست زدنهای دانشجویان با ذکر خاطرهای گفت: در مجلسی رفتم صحبت کنم مدام سوت میزدند که من گفتم اگر بنا باشد سوت بزنید منم بلدم، بلبلی هم بلدم و در ادامه واکنش مشابهی نشان داد.
محسنیاژهای افزود: گفتند قوهقضاییه ملاحظه میکند و نسبت به متهمین تبعیض قائل میشود، آنچه ما میگوییم باید مبنا داشته باشد، مبنایمان قانون و عدالت یا انصاف باشد. تمام تلاش ما این بوده که مطابق قانون عمل کنیم، اگر قوهقضاییه سلیقهای عمل کند به ضرر جامعه و کشور است.
وی در پاسخ به سئوالی درباره رحیمیگفت: من میپرسم آیا شما در جریان پرونده رحیمیهستید؟ رحیمیبه جهت اینکه پول را گرفته و به کاندیدایی داده محکوم نشده، زمانی که قانون جلوی مارا نگرفته بود دادگاه علنی بود. قانون جلوی ما را گرفته است. دادگاههای علنی موثر است و بازدارندگیاش از بسیاری مجازاتها بالاتر است. بارها به مجلس رفتم که اجازه دهید دادگاهها علنی باشد، چند سال پیش قانون جلوی ما را گرفت که تا حکم قطعی نشد اجازه انتشار ندارید. اگر بتوانیم باید کمک کنیم که موضوع به شکل سابق بازگردد و به صورت علنی باشد.
معاون اول قوه قضاییه بیان کرد: پرونده رحیمیهم تا قطعی شد مسائل را شفاف گفتیم. میگویند چرا دادگاه بقایی علنی نیست؟ مبنای ما قانون است، دادگاههای علنی هم اجازه پخش نمیدهند، این چه علنی است؟ اما فعلا قانون این را میگوید. تشخیص علنی بودن یا علنی نبودن با قاضی است. هر وقت قانون عوض شد میشود کاری کرد. در قانون جرایم سیاسی که لازمالاجرا شد نگاه کنید چه اختیاراتی را به دادگاه داده است. ماده ٥ میگوید تشخیص اینکه جرم سیاسی است یا نیست با دادگاه است، تشخیص اینها با قاضی است، اینها را قانون میگوید.
وی در ادامه در پاسخ به سئوالی درباره کلیپ پخش شده در مجلس شورای اسلامیدر خصوص موضوع فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی اظهار کرد: ادعا شده بود که آقای فاضل لاریجانی آمده پیشنهاد کرده به آقای مرتضوی که اگر فلان اقدام را کنید من سفارش شما را میکنم و بابت این هم لابد پول میخواهد. آقای فاضل لاریجانی بلافاصله تحت تعقیب قرار گرفت و گفت مطلقا بحث این طور نیست. گفت آقای مرتضوی دو بار الی سه بار با واسطه از من خواسته بروم و کمک کنم، من رفتم و گفتم نمیتوانم کمک کنم چون آقای فاضل اصلا با قوه قضاییه ارتباط ندارد.
محسنی اژهای خاطرنشان کرد: آقای مرتضوی با دسیسه چینی با یک جمعی خواستند برای این آقای بدبخت یا خوشبخت پرونده بسازند. آن آقا بدون تردید سهل انگاری کرده بود و بحثی نیست، اما قاضی به این رسید که جرمیواقع نشده است. اگر هم جرمیباشد، آقای مرتضوی و افرادی بودند که میخواستند این کار را بکنند، آقای مرتضوی یک تصویربرداری مخفی انجام داده بود. دو الی سه بار مونتاژ کردند و سیدیها را مخفی کرده بود. بعدا این سیدی به دست آمد و کاملا مشخص بود که میخواستند پروندهسازی کنند، البته میگویم که این فرد نباید در آن جلسه شرکت میکرد. اما معتقدم اگر جرمی در آن پرونده اتفاق افتاده باشد، مربوط به مرتضوی و دو نفر از همدستانش بود.
سخنگوی قوهقضاییه در پاسخ به سئوالی مرتبط با دختر رییس قوه قضاییه بیان کرد: اگر این دروغ را به شما نسبت دادند شما چه میکنید؟ این مساله صد در صد دروغ است، ایشان با هیچ سرویسی ارتباط نداشته، هیج جا بازداشت نبوده، ایشان به دنبال کار و درسش است، به خارج از کشور نرفته به غیر از زیارت، مطلقا با سرویسی ارتباط نداشته، آن کسانی که این حرفها را در میآورند چه هدفی دارند؟ آن که این حرف را منتشر میکند آیا دلیل دارد؟ به صرف شایعه حجتی وجود دارد؟ هیچ حجتی در اینباره وجود ندارد.
ارتباط فرزند رئیس قوهقضائیه با سرویسهای جاسوسی،صددرصد دروغ است
صاحبخبر -